Το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις έντονες ευαισθησίες τους προς τον κόσμο δείχνουν, καθημερινά, αυτό το χρονικό διάστημα, τα στελέχη των αναπτυξιακών ομάδων της Προοδευτικής Νεολαίας! Οι υπεύθυνοι φορείς έχουν διοργανώσει ένα υπέροχο «camp» στο γήπεδο της Νίκαιας, στηρίζοντας, συνάμα, το κοινό το οποίο έχει διάφορες ανάγκες, συνεργαζόμενοι, μάλιστα, με τον ιδιωτικό φορέα, «4amea», όπως φανερώνεται μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης και των παρακάτω «βίντεο», τα οποία παρουσιάζει, σήμερα, στο κοινό του το www.planetface.gr .

«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Προοδευτικής ανακοινώνει επίσημα την διεξαγωγή του πρώτου καλοκαιρινού Camp, γνωστό και ως «Soccer Proo-Camp 2023».

Από 3 έως 14 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί ένα πλήθος καθημερινών προπονήσεων με έμπειρους και διπλωματούχος προπονητές για αγόρια και κορίτσια από 8-19 ετών, για να εξασκήσουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, το ομαδικό τους πνεύμα, καθώς και να κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία για την νέα χρονιά.

Η διοργάνωση εκτός από το σκοπό της αύξησης των ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων των παιδιών θα διαθέτει και έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα για ένα υποστηρικτικό και κοινωνικό δίκτυο ΑμεΑ.

H «4amea» είναι ένας ιδιωτικός φορέας κοινωνικών δράσεων αλληλεγγύης και υποστήριξης της ευαίσθητης κατηγορίας των ανθρώπων με αναπηρία.

Στόχος της είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών για ένα μεγάλο αριθμό απόρων οικογενειών που έχουν παιδί με αναπηρία. Το όραμά της είναι να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να παρθούν δείγματα των πραγματικών αναγκών των ανθρώπων με αναπηρία αλλά και των οικογενειών τους ακόμα και από το πιο απομακρυσμένο χωριό της χώρας μας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Προοδευτικής φημίζεται για την βυσσινί της οικογένεια που είχε και έχει πάντοτε στο πλευρό της, έτσι σας καλούμε να συμμετάσχετε στο «Soccer Proo-Camp 2023» και εκτός από τα οφέλη που θα σας προσφερθούν, θα συμβάλετε ταυτόχρονα με την κίνηση σας αυτή στην στήριξη του «4amea».

Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 690 769 7009

#proodeftiki 4 ΑΜΕΑ»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ