Το «gipedo.eu» παρουσιάζει το «προφίλ» του ποδοσφαιριστή, Κώστα Λιάμη!

 

Δύο δεκαετίες στον αθλητισμό, περίπου είκοσι έτη στο προσκήνιο το ποδοσφαιρικό, μια πλούσια καριέρα σε επίπεδο τοπικό, αλλά με την προοπτική να έχει….χρώμα επαγγελματικό! Ένα μικρό, έως τώρα, ταξίδι ζωής για τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, Κώστα Λιάμη, ο οποίος έχει διαγράψει στον αντίστοιχο χώρο πορεία εξαιρετική και ελπίζει σ’ ένα καλύτερο.. αύριο με την ελπίδα να θριαμβεύει εν ζωή!

Με αφετηρία τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας, το έτος 2010, ενδιάμεση…στάση την Α.Ε. Κοζάνης και πιο πρόσφατο…σταθμό την Ακαδημία Εορδαϊκός, ο γεννηθείς το έτος 2004, έχει, ήδη, βιώσει την πρώτη μεγάλη… Άνοιξη στον αθλητισμό, προσμένοντας, πλέον, μια νέα πρόκληση στην καριέρα του σε Πρωτάθλημα υψηλότερο. Εμφανίζεται και δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των…μαραθωνίων της Γ’ Εθνικής και της «Σούπερ Λιγκ 2», άποψη την οποία ενστερνίζεται, σχεδόν, κάθε πρώην του καθοδηγητής, με συνέπεια το καλοκαίρι του έτους 2022, να έχει, ήδη, αποκτήσει για τον ίδιο….καυτή μορφή! Ευχή, φυσικά, όλων μας είναι ο πολυσύνθετος αθλητής, Κώστας Λιάμης, να βρει, σύντομα, μια ιδανική γι’ αυτόν…στέγη, με την ελπίδα να συνεχίζει να βιώνει το δικό του όνειρο με ροή εκπληκτική!

 

Θεοδωρίδης: «Παίκτης για Εθνικά Πρωταθλήματα»

 

Την ικανοποίηση του για το επίπεδο της αγωνιστικής κατάστασης του Κώστα Λιάμη και την αισιοδοξία του πως ο αθλητής θα συνεχίσει να σταδιοδρομεί, επιτυχώς, στον αθλητικό χώρο, εξέφρασε, προ μερικών ωρών, ο ένας εκ’ των πρώην προπονητών του παίκτη, Γιώργος Θεοδωρίδης.

«Ο Κώστας είναι ένας πολυσύνθετος αθλητής, ο οποίος μορεί να βοηθήσει πολλές ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους στο μέλλον. Εγώ συνεργάστηκα με τον Λιάμη στον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας, πριν μερικά έτη, διαπιστώνοντας πως ο Κώστας είναι ένας δυνατός και ταχύς ποδοσφαιριστής, ο οποίος αξίζει να ενταχτεί στο ρόστερ ενός σωματείου το οποίο μετέχει στις Εθνικές κατηγορίες. Μακάρι, λοιπόν, να καταφέρει ο Κώστας να πετύχει τον σκοπό του».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ