Το «gipedo.eu» αναφέρεται στο εξαιρετικό «καμπ» του Νέου Ικονίου

 

Μια συγκλονιστική γιορτή του αθλητισμού ή απλά μια διοργάνωση, η οποία, κάλλιστα, μπορεί να χαρακτηριστεί για την ευρωπαϊκή της μορφή; Ένα απλό «καμπ», το οποίο προσφέρει σ’ όλους μας απέραντη χαρά, ψυχαγωγία και γνώση, ή μια επικής μορφής εκδήλωση με ξεχωριστά πρόσωπα, πολλά «σπορ» και χαρακτήρα άκρως επαγγελματικό;

Όσοι έδωσαν, τις προηγούμενες ημέρες το παρών στα γήπεδα της περιοχής «ψήφισαν», αναμφίβολα, το δεύτερο κομμάτι των παραπάνω προτάσεων, κάτι το οποίο φανερώνεται από το ακόλουθο φωτογραφικό υλικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του «καμπ» από το Νέο Ικόνιο. Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις μαγευτικές στιγμές της εξαιρετικής αυτής γιορτής, η οποία συνοδεύτηκε με την έκδοση ενός μακροσκελούς Δελτίου Τύπου από την ομάδα αυτή, η οποία έχει, διαχρονικά, χαρίσει στο κοινό πλούσιες αναμνήσεις…

 

«Σας ευχαριστούμε για όλα»!!!

 

  

Η μέρα σήμερα είχε δεντροφύτευση και καθαρισμό Αγίας Μαρινας! Ευχαριστούμε τον κύριο Στέφανο Σοιλεμε ( εκπαιδευτής προπονητών Ε.Π.Ο και τέως ομοσπονδιακός προπονητής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας) για την σημερινή συμμετοχή του στο sport camp μας.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή Θανάση Ζάχο που με κάλεσε να μιλήσω στο παιδικό τμήμα της ομάδας και να κάνουμε μαζί ένα σεμινάριο…ήταν τιμή μου ο πρώην προπονητής μου όταν έπαιζα ποδόσφαιρο να με καλέσει..καλή επιτυχία στην ομάδα..που να τονίσω ότι αγωνίζεται στην Α έθνικη στα 5χ5.

Ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτη Αγριογιαννη για τη συμμετοχή του στο καλοκαιρινο sport camp και για το δώρο ‘ φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών’. Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί ως παίκτης στην ομάδα μας, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ικονίου και είναι χαρά για μας να διαπρέπει στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ευχαριστουμε για την συμμετοχή τους τον κ. Αλέκο Καραπετσανη προπονητή της ομάδος μας και τον Αλέξη Μωυσιδη mister Hellas και παγκόσμιος πρωταθλητής στην μεγάλη κατηγορία body builder!”.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για το Νέο Ικόνιο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/aoneoikoniozaxosa

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ