Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κολιοκώστα!

Αποτελεί ένα από τα μεγάλα “ατού” του Κλεόβολου Λίνδου και έναν από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους που έχουν διαβεί το… κατώφλι των τοπικών Πρωταθλημάτων! Η εμπειρία του, άλλωστε, στον χώρο του αθλητισμού και τα αρκετά ευεργετήματα που διαθέτει δεν μπορεί παρά να τον κατατάσσουν σε περίοπτη θέση στη λίστα των καλύτερων παικτών της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και να του απονείμουν τον τίτλο του πρωταγωνιστή σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται! Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, αφού ο εξαιρετικός επιτελικός μέσος, Νίκος Κολιοκώστας, αποτελεί μια από τις “ορχήστρες” του σωματείου από το νησί της Ρόδου, προκαλώντας ενθουσιασμό στο πολυπληθές κοινό του σωματείου! Ποιος είναι, όμως, ο έξοχος μέσος της α’ ομάδας;

Το ‘gipedo.eu” ενημερώθηκε, πρόσφατα, για τα βασικά στοιχεία που αφορούν την καριέρα του Νίκο Κολιοκώστα στον χώρο του αθλητισμού και σήμερα σας τα παρουσιάζει!

Ο Νίκος Κολιοκώστας, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του έτους, 1987, διέγραψε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Άρη Αρχαγγέλου σε ηλικία οχτώ (8) ετών! Ο Νίκος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον εν λόγω σύλλογο για λίγα χρόνια και στην συνέχεια… αγκυροβόλησε στη χώρα της Κύπρου, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ομάδες υποδομής του Α.Π.Ο.Ε.Λ!

Υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Κύπριου κόουτς, Λουκά Χατζηλούκα, ο Κολιοκώστας προόδευσε στον αθλητικό χώρο, προκαλώντας συναισθήματα χαράς και περηφάνιας στο κοινό! Πόσο μάλλον στον πατέρα του, Αθανάσιο, ο οποίος ανάγκασε εκείνη την εποχή τον Νίκο να διαμείνει στην Κύπρο, λόγω της εργασίας του ως στρατιωτικός!

Ύστερα από τη διετία θητεία του στο φυτώριο του Α.Π.Ο.Ε.Λ, ο τέως “άσος’ του Άρη Αρχαγγέλου μετακινήθηκε στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, ο οποίος μετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κύπρου και καθοδηγούταν από τον κόουτς, Λουκά Χατζηλούκα. Στην συγκεκριμένη ομάδα, ο Νίκος είχε συμπαίκτες του Νασιόπουλο, Λαμπάν, Πλατάκη και Βαγγελόπουλο, ενώ σε ηλικία 17 ετών έλαβε την απόφαση να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ελλάδα!

Η Προοδευτική Νεολαία αποτέλεσε τον επόμενο ‘σταθμό” στην καριέρα του Νίκου Κολιοκώστα με τα χρώματα της οποίας ο εν λόγω παίκτης πανηγύρισε την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Νέων, χάνοντας στον μικρό τελικό από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ, 1-0.  Ένα χρόνο μετά, ο αξιόλογος ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου Λίνδου ταξίδεψε στη Λευκάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Τηλικράτη, έχοντας ως κόουτς τον Γιάννη Γκαμπέτα και συνδυάζοντας το όνομα του με την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής!

Ένα έτος μετά, ο Νίκος επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Λουκά Χατζηλούκα, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνική για ενάμιση έτος! Ακολούθως, ο Κολιοκώστας πέρασε την… πόρτα της Καλλιθέας, έχοντας ως προπονητή τον Στάθη Σταθόπουλο και συμπαίκτη τον Λουκά Καραδήμο, πανηγυρίζοντας, μάλιστα, μαζί τους την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στην συνέχεια, ο Νίκος εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναργειακού, έχοντας ως προπονητή τον κ. Μαγκαφίνη και πρωταγωνιστώντας για την κατάκτηση της 3ης θέσης από την α’ ομάδα στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής! Ακολούθησε η τρίτη θητεία του Κολιοκώστα στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Ασιάς, ο οποίος μετείχε, τότε στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προκειμένου να αγωνιστεί για δυόμιση έτη! Εν συνεχεία, ο πρώην “αστέρας” του Άρη Αρχαγγέλου μεταγράφηκε στον κυπριακό σύλλογο, Κύσο Πάφου, για χρονικό διάστημα έξι μηνών, ενώ από το καλοκαίρι του έτους 2013 μέχρι το 2015 ο Νίκος άνηκε στο ρόστερ του Άρη Αρχαγγέλου! Στον σύλλογο, δηλαδή, στον οποίο γεννήθηκε, ποδοσφαιρικά, με την ελπίδα να πανηγυρίσει μαζί του μια, ακόμα, μεγάλη επιτυχία! 

 

Οι εμπειρίες τις οποίες βίωσε, επί σειρά ετών, ο Νίκος στον εν λόγω σύλλογο ήταν σημαντικές για τον ίδιο και αποτελούν τον οδηγό για τη μελλοντική και «λαμπρή» του καριέρα στον αθλητικό χώρο. Την τελευταία διετία, ο Κολιοκώστας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Κλεόβουλο Λίνδου, με την ευχή να διαπρέψει τον… μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣ Δωδεκανήσου, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα του ποδοσφαιριστής και φανερώνοντας το εξαιρετικό ήθος του ως άνθρωπος! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ