«Απολλώνιος» ο Μοσχάτος…Ατρόμητοι οι Έφηβοι του Ατρομήτου»

Ο προπονητής των ομάδων μπάσκετ, Στέφανος Λαμπαδάριος, στο «gipedo.eu»!

 

Στον σχεδιασμό και στους στόχους του ανδρικού τμήματος του Απόλλωνα Μοσχάτου και του εφηβικού συγκροτήματος του Ατρομήτου Πειραιά, αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο υπέροχος προπονητής αυτών των ομάδων, Στέφανος Λαμπαδάριος. Ιδού, τα λόγια του αξιόλογου και άκρως εργατικού προπονητή, λίγο καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας των δύο συλλόγων.

«Εγώ συνεργάζομαι, πλέον, με τα στελέχη του Απόλλωνα Μοσχάτου, ο οποίος εδρεύει στο κλειστό γυμναστήριο της εν λόγω περιοχής, το οποίο βρίσκεται επί της παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος. Στον συγκεκριμένο χώρο, στεγάζεται, επίσης, ο σύλλογος πετοσφαίρισης του Α.Ο.Π. Μοσχάτου, ωστόσο εμείς έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Απόλλων Μοσχάτου, ο οποίος διοικείται από τους κυρίους, Μάνο Ταταράκη, Γιάννη Κορωνιό και τους συνεργάτες του, διαθέτει ανδρικό τμήμα, το οποίο λειτουργεί από το καλοκαίρι του έτους 2016 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ομάδα μας, η οποία λειτουργεί, ήδη, τρεις σεζόν, έχει ανέλθει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α και στοχεύει, πλέον, στη διαγραφή μιας θετικής ρότας στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Παράλληλα, εγώ συνεχίζω να συνεργάζομαι με τα στελέχη του Ατρομήτου Πειραιά, διατηρώντας τη θέση του προπονητή του εφηβικού τμήματος, το οποίο προετοιμάζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας, η οποία στεγάζεται στο ανοιχτό γυμναστήριο της περιοχής, Αλιμπράτη, προκρίθηκε, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στη β’ φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων και επιδιώκει την σωστή καλλιέργεια του ταλέντου των νεαρών αθλητών του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο συγκρότημα το δημιούργησα εγώ το καλοκαίρι του έτους 2017 και αποτελείται, στην πλειοψηφία του από αθλητές οι οποίοι γεννήθηκαν το έτος 2001.

Η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία συγκροτείται από αθλητές των οποίων η ηλικία είναι δύο έτη πιο χαμηλή από των αθλητών των άλλων συλλόγων, έχει απολογισμό 32 νίκες και τέσσερις ήττες στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α Εφήβων, σε διάρκεια δύο ετών. Η ομάδα μας, λοιπόν, η οποία αγωνίζεται στο βοηθητικό γυμναστήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (μπαλόνι) κοντράρεται, διαχρονικά, με αρκετούς αξιόλογους συλλόγους και επιδιώκει την κατάκτηση μιας εκ’ των τεσσάρων πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, προκειμένου να ανέλθει στη β’ φάση του θεσμού.

Εν συνεχεία, οι έξι ομάδες αναμετρώνται μεταξύ τους στη διοργάνωση, «φάιναλ σιξ», σε μονούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα, με την ευχή να τερματίσουν σε όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση.  

Πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά είναι ο Βαγγέλης Λουκάς, ο οποίος διαδέχτηκε, πριν καιρό, τον αείμνηστο, Τάσο Κάντα, στην συγκεκριμένη θέση και στηρίζει, αμέριστα, το έργο μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ