Σε μια, ακόμα, άκρως, εξαιρετική κίνηση έχουν προβεί τα στελέχη του Ολυμπιακού Άργους, στην προσπάθεια τους να αναβαθμίσουν τον ιστορικό σύλλογο τους, όπως αναγράφεται στο περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου.

«Ο Ολυμπιακός Άργους ευχαριστεί τη Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης  και προσωπικά τον προπονητή κ. Ελευθέριο Βελέντζα, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους δύο 19χρονους  ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Σέρτζιο Μπεζάνι & Νικόλαο Κουτσούμπα .

Οι εν λόγω νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ριζούπολης τις προηγούμενες ημέρες και συζήτησαν για την πιθανή ένταξη τους, τη σεζόν 2023-2024 στην ομάδα Κ20 του Απόλλων Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι το σωματείο του Ολυμπιακού Άργους  έχει άριστες σχέσεις επαγγελματικές και φιλικές με την ΠΑΕ Απόλλων και αυτό οφείλετε και στα ΔΣ αλλά και στη φιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο προπονητών του κ. Βελέντζα, με τον κ. Παπαδοπετράκη.

Εκ μέρους του ΔΣ του Ολυμπιακού Άργους ευχόμαστε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο, διότι με την αξία τους και έχοντας όλες τις δυνατότητες και φυσικά τις ευλογίες μας , να ακολουθήσουν το όνειρα τους”.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την  ΠΑΕ του Απόλλωνα για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που έχει δείξει απέναντι μας  & ευχόμαστε ότι καλύτερο και γρήγορα να επιστρέψει και να φτάσει στην Super league 1,εκεί που δικαιωματικά ανήκει ο ιστορικός Απόλλωνας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ