Ιανουάριος του έτους 2023! Μια νέα ομάδα ανθρώπων περνούν το…κατώφλι της Α.Ε Νίκαιας για να αναλάβουν την οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, θέτοντας έναν νέο σχεδιασμό βασισμένο σε σύγχρονο πλάνο ανάπτυξης. Ο Γιώργος Αδάμος, ως Τεχνικός Διευθυντής, ο Νίκος Σίσκοφ και ο Μάρκος Βέγγος, ως προπονητές, θέτουν, άμεσα, σε εφαρμογή τις μεθόδους για την ορθή εξέλιξη του φυτώριου του συλλόγου, γι’ αυτό, λίγο καιρό μετά, δικαιούνται να περηφανεύονται για αθλητικό έργο τους. Ένα έργο, το οποίο στηρίζεται στην εξέλιξη και σωστή εκπαίδευση των παικτών οι οποίοι συγκροτούν το φυτώριο του συλλόγου, όπως ανέφερε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας, ο Γιώργος Αδάμος.

«Παράλληλα με την έναρξη του έτους 2023, δέχθηκα την πρόταση των ανθρώπων της Α.Ε Νίκαιας για να αναλάβω την οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου με την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή. Τότε συνεργαζόμουν με τον κύριο, Βλάνταν Ζίφκοβιτς σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, ωστόσο θεώρησα πως η αποδοχή της πρόταση της Α.Ε. Νίκαιας θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές.  Γι’ αυτό τον λόγο, αποφάσισα να πω το «ναι» στην προσφορά των ιθυνόντων του σωματείου και μαζί με τους κόουτς, Σίσκοφ και Βέγγο, αναλάβαμε, τότε, τον σχεδιασμό των αναπτυξιακών τμημάτων. Παράλληλα με την αφετηρία του Ιουνίου, ο αριθμός των παικτών, τα οποία στελεχώνουν τις ομάδες υποδομής του συλλόγου μας έχει φτάσει το 70, την ώρα που οι παίκτες μας γυμνάζονται σε δύο γήπεδα.

Το ένα είναι το «Campo De Football», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη και το έτερο το γήπεδο, «Παντελής Νικολαϊδης», το οποίο βρίσκεται, πλησίον, της περιοχής, Άγιος Φίλιππος Νίκαιας. Η ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες εδρεύουν οι αθλητές μας, είναι ιδανικές για την προπόνηση τους, γι’ αυτό, άλλωστε, σκοπός μας είναι η ανοδική εξέλιξη και η σωστή εκπαίδευση τους στον αντίστοιχο χώρο. Απώτερος στόχος μας είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες, όπως και η αύξηση του αριθμού των νεαρών παικτών μας, σε συνεργασία, φυσικά, με τον Πρόεδρο μας, κ. Διονύσιο Τσαμούρη», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του πάλαι ποτέ προπονητή των σωματείων, Α.Ο. Ιωνικός, ΠΑΕ Καλλιθέα, Αμφιάλη, Περαμαϊκού και Σχολές Καραταϊδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ