Διαθέτει καλό ρόστερ και δεν είναι λιγότερο καλή από τον Ολυμπιακό!

 

Μήνυμα τίτλου έστειλε, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, η Α.Ε.Κ Αθηνών, η οποία κέρδισε με σκορ 1-0 (Σιμάνσκι 2’) τον Παναθηναϊκό , στο Ολυμπιακό Στάδιο, με συνέπεια να βρίσκεται στη 2η θέση και έξι (6) βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λιγκ 1»!

Η ομάδα του έξοχου και άκρως ελπιδοφόρου προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη, διαθέτει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό, έχει προετοιμαστεί, κατάλληλα, από τον προκάτοχο του, κ. Μιλόγεβιτς, με συνέπεια να μπορεί να κοντράρει τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος παρουσιάζει, φέτος, μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως η Ένωση συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα με πάρα πολλούς καινούργιος αθλητές, οι οποίοι χρειάζονται κάποιον καιρό για να αποκτήσουν την απαραίτητη αθλητική χημεία μεταξύ τους, η πορεία του «Δικεφάλου» του Νότου μπορεί να είναι ανοδική στο μέλλον και να συνοδευτεί με ένα ευρύ σερί νικών. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» είναι δυνατόν να αγγίξουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είτε, κατά τη διάρκεια του β’ γύρου της κανονικής περιόδου, είτε κατά τη διάρκεια των «πλέι-οφ» του θεσμού. Αρκεί, φυσικά, οι παίκτες και ο εξαιρετικός προπονητής της Α.Ε.Κ να πιστέψουν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ