Ο προπονητής του Α.Ο. Πλάτων, Γιώργος Καλούδης, στο «gipedo.eu»!

 

Ο «αρχιτέκτονας» της έξοχης, φετινής, πορείας της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο Πλάτωνα, Γιώργος Καλούδη, εξέφρασε, το Σάββατο το βράδυ, τον θαυμασμό του για την ποιότητα του ιστορικού συλλόγου και την πεποίθηση του πως το σωματείο θα μπορούσε να ήταν, υπό προϋποθέσεις, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών.

«Η ομάδα μας αναδείχθηκε, το Σάββατο το μεσημέρι, ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στον Ερμή Ηρακλείου, αν και μπορούσε να κερδίσει τον αντίπαλο της. Δυστυχώς, όμως, η έλλειψη αρκετών παικτών από το ματς (Χρήστος Μάντζαρης, Νίκος Μάντζαρης, Κατσός, Οικονομίδης, Ντούπης, Σταμελάκης και Φελεμέγκας), επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, χωρίς, όμως, η απώλεια των δύο πόντων να μας έχει βγάλει εκτός των στόχων μας. Αντίθετα, ο Α.Ο. Πλάτων βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών και μακάρι να πετύχει κάτι τέτοιο έπειτα από το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Μιας σεζόν, η οποία έχει συνδυαστεί με την αμέριστη στήριξη, την οποία έχει η ομάδα από τη διοίκηση του συλλόγου, με προεξέχουσα την κυρία, Έλσα Ντάνη, αλλά και από τη θερμή συμπαράσταση που έχει ο Α.Ο. Πλάτων από το κοινό του και κυρίως το γυναικείο πληθυσμό. Μάλιστα, οι κοπέλες, Μαρία Στεφάνου, Δέσποινα Φλωρένη, Ξένια Κατσούλα και Χριστίνα Φωτεινάκη, η οποία αποτελεί διοικητικό μέλος του σωματείου, δίνουν το παρών σχεδόν σ’  όλα τα ματς της ομάδας μας, δίνοντας ψυχική δύναμη σ’ εμένα και στους παίκτες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ