Δέκα χρόνια κοντά στην ομάδα της… καρδιάς του, μια δεκαετία σε διαρκή αγώνα με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του σωματείου και την εμφάνιση της δικής  αθλητικής αύρας του, διψήφιος αριθμός ετών σ’ ένα σωματείο με ιδιαίτερη ιστορία, έντονη δημοτικότητα και εξαιρετική στον αθλητικό χάρτη πορεία. Βλέπεις, ο Παναγιώτης Κατριβάνος και ο Α.Ο.Ν. Παλατιανής διατηρούν, ανέκαθεν, στενούς δεσμούς στον κοινωνικό περίγυρο, ακμάζουν ταυτόχρονα στον αθλητικό ιστό και δημιουργούν ένα «λαμπρό» μέλλον με «φωτεινούς ορίζοντες» για κάθε νεαρό και πιο έμπειρο αθλητή, ο οποίος αποτελεί μέλος του σωματείου. Ενός σωματείου, στο οποίο προεδρεύει ο  κύριος Κατριβάνος, μαζί με τους εκλεχτούς συνεργάτες του, δείχνοντας τον δρόμο για την περαιτέρω καταξίωση του συλλόγου. Γι’ αυτό τον λόγο, το www.planetface.gr επισκέφθηκε, προ ημερών, τις εγκαταστάσεις του ανοιχτούν γηπέδου του Α.Ο.Ν. Παλατιανής και συνομίλησε με τον ίδιο για μερικά «καυτά» θέματα του συλλόγου.

«Βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου του Α.Ο.Ν. Παλατιανής, την τελευταία δεκαετία, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο, με σκοπό την αναβάθμιση του σ’ όλα τα επίπεδα. Όταν ανέλαβα τα ηνία του σωματείου, ο Α.Ο.Ν. Παλατιανής αριθμούσε, περίπου, 60 αθλητές-τριες στα αναπτυξιακά του τμήματα και τώρα συγκεντρώνει, περίπου, 230, παίκτριες-τριες στο φυτώριο του. Αυτό το επίτευγμα έχει προκύψει λόγω της οργανωμένης και συντονιστικής προσπάθειας των μελών του σωματείου, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού του Δήμου Ιλίου.

Οι ομάδες μας στεγάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, «Πεταλούδα», όπως και στον ανοιχτό χώρο της Παλατιανής, στον οποίο βρισκόμαστε τώρα για να μιλήσουμε. Μάλιστα, ο Α.Ο.Ν. Παλατιανής διαθέτει 13, συνολικά, αγωνιστικά τμήματα, με ομάδες Ανδρών, Εφήβων και Παίδων, οι οποίες συμμετέχουν στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Β’ Ε.Σ.Κ. Αθηνών. Οι υπόλοιπες ομάδες μας συμμετέχουν σε μια σειρά από διοργανώσεις, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και διασκεδάζοντας στον χώρο του αθλητισμού. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε εραστές του υγιούς τρόπου ανάπτυξης του μπάσκετ στον τόπο μας και το «μότο» μας είναι «Μια ομάδα-Μια οικογένεια».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ