«Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α με δυνατό φυτώριο»!

Ο μπασκετμπολίστας της α’ ομάδας, Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

Η πλούσια διαδρομή του στον χώρο και ο ικανοποιητικός βαθμός της αγωνιστικής του κατάστασης προμηνύουν μια καλή σεζόν για τον ίδιο και τον σύλλογο τον οποίο συνεχίζει να υπηρετεί για μια ακόμα σεζόν. Άλλωστε, η σχέση του Σωκράτη Παπαζαφειρόπουλου, με τα στελέχη της Α.Ε. Καλλιθέας είναι διαρκής, εποικοδομητική και ευχή όλων των υποστηρικτών της ομάδας είναι να είναι, ξανά, πετυχημένη. Πως θα συμβεί αυτό; Μόνο αν οι δύο πλευρές πορευτούν, αρμονικά, την αγωνιστική περίοδο, 2022-2023, συνδυάζονται την άψογη συνεργασία τους με την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.

«Είναι αλήθεια πως η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της ανόδου, έπειτα παό το πέρας της φετινής σεζόν, καταλαμβάνοντας μια εκ’ των τριών πρώτων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ τοπικής κατηγορίας», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του έμπειρου μπασκετμπολίστα στην ιστοσελίδα μας», ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Η ομάδα μας διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και συνάμα τα αναπτυξιακά της τμήματα βρίθουν από ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν, διαχρονικά, την ομάδα μας. Άλλωστε, ο στόχος της ορθής καλλιέργειας των δυνατοτήτων κάθε νερού αθλητή θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κάθε σωματείου, ώστε να αναπτυχθεί, σωστά, ο αθλητισμός», συμπλήρωσε, πρόσφατα, ο Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος, ο οποίος έχει, μέχρι τώρα, διαγράψει σπουδαία διαδρομή στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανιωνίου, συνεργάστηκε, στο παρελθόν, με τους προπονητές, Δεγάιτα, Φατούρο, έχει φορέσει τη φανέλα του Μίλωνα, του Ικάρου Νέας Σμύρνης, του Αλίμου, των Τραχώνων και φυσικά της Α.Ε. Καλλιθέας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ