Νέα σύγχρονη κίνηση από τα στελέχη του ποδοσφαιρικού σωματείου!

Η παρουσία του Χρήστου Μαλαδένη στο «καμπ» του σωματείου το καλοκαίρι του 2018 ήταν η αρχή του καλού, η επικείμενη άφιξη του Γιώργου Καραγκούνη στο νησί για τη φιέστα του σωματείου η συνέχεια της προόδου του σωματείου αυτού και η συνεργασία με τον Πανιώνιο Λέρου η τρίτη σύγχρονη κίνηση του νησιώτικου συλλόγου… Οι ιθύνοντες της Α.Ε. Λέρου έχουν βαλθεί, για τα καλά, να αναβαθμίσουν το σωματείου τους με προοδευτικά βήματα, κάτι το οποίο αναφέρεται, ξεκάθαρα, στην παρακάτω ανακοίνωση με λόγια σημαντικά…

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η Ακαδημίας μας 1 Ιουνίου θα υποδεχτεί και θα παίξει φιλικούς αγώνες στα τμήματα Κ8 και Κ12 με το ΚΟΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ!!!
Σε συνεργασία με τον κύριο 
Μωραΐτης Γιάννης και τον Πανιώνιο Λερου που επίσης θα έχουν και στο μπασκετικό κομμάτι φιλικά με την ίδια ακαδημία της Ρόδου!!
Σίγουρα πρέπει όλοι μαζί που ασχολούμαστε με τα μικρά παιδιά και ανεξάρτητα ποιο άθλημα αντιπροσωπεύουμε να είμαστε όλοι δίπλα στον άλλον και να έχουμε έναν κοινό σκοπό….τα νέα παιδιά να βρισκοντε μέσα στα γήπεδα!!!».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ