Νέες και σύγχρονες κινήσεις από τα στελέχη του κορινθιακού συλλόγου!

 

Στραμμένα τα βλέμματα τους στο «χρυσό» μέλλον του ελληνικού αθλητισμού έχουν, πλέον, τα εργατικά στελέχη του Ισθμιακού, ταυτόχρονα, με την…ανατολή του καλοκαιριού του έτους 2022! Οι παράγοντες του κορινθιακού συλλόγου και ο έξοχος προπονητής του, Γιώργος Καρσιώτης, έχουν κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση της ανδρικής ομάδας, πετυχαίνοντας την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους περισσότερους εκ’ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συνέβαλαν, πέρσι, τα μέγιστα για την παραμονή του συλλόγου στην Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας. Συνάμα, οι άνθρωποι του Ισθμιακού, έχουν οργανώσει, επιτυχώς, τα αναπτυξιακά του συγκροτήματα, δημιουργώντας τμήματα ακαδημιών, τα οποία αριθμούν, περίπου, 80 αθλητές, οι οποίοι θα γυμνάζονται στο  γήπεδο των Ισθμίων.

Στον συγκεκριμένο χώρο, έχει τοποθετηθεί μια κερκίδα χωρητικότητας 150 ατόμων, αν και ο τάπητας του γηπέδου είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, λόγω της παρουσίας αρκετών ομάδων στο γήπεδο.

Σ’ ένα γήπεδο, στο οποίο γυμνάζονται, πλέον, αθλητές στίβου, υπό τις οδηγίες της πολύ γνωστής προπονήτριας, Χριστίνας Σέκερη, με την ευχή να μην είναι το τελευταίο σπορ, το οποίο καλλιεργούν τα στελέχη του συλλόγου. Άλλωστε, ο Α.Ο. Ισθμιακός προγραμματίζει, ήδη, τη δημιουργία ομάδων τένις και βόλεϊ, όταν οικοδομηθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο στην εν λόγω περιοχή.

ΕΙΣΟΔΟΣ