Πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα στο παρθενικό ματς της σεζόν!

 

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη συνάντηση της Νιγρίτας 2018 για το φετινό Πρωτάθλημα της Α2 Ε.Π.Σ. Σερρών! Η μακεδονική ομάδα ηττήθηκε, προ ημερών, με σκορ 2-1 από τον Άρη Μαυροθάλασσας, εκτός έδρας, με συνέπεια να μην μπορέσει να αποσπάσει κάποιο πόντο από την συγκεκριμένη μάχη. Η Νιγρίτα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και μείωσε σε 2-1 με τον Τσίκαλα, ευελπιστεί, πλέον, σε καλύτερη συνέχεια, όπως αναφέρεται από τα στελέχη της, μέσω του ακόλουθου Δελτίου Τύπου.

 

 

 

«ΆΡΗΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ – ΝΙΓΡΊΤΑ 2018 2-1

Στραβοπάτημα για την ομάδα μας στην 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΣΕΡΡΏΝ. Σε ένα ματς που η δύναμη και πάθος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, οι παίκτες μας αιφνιδιάστηκαν και βρεθήκαμε στο 10λεπτο να είμαστε πίσω στο σκορ με 2-0. Όσες προσπάθειες και να έγιναν στο 1ο ημίχρονο δεν μπόρεσε η ομάδα μας να βρει σκορ και να ισορροπήσει το παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 43′ σε σουτ του Κώστα Τσιχαράπη.

Στο 2ο ημίχρονο οι αλλαγές του προπονητή έκαναν την ομάδα πιο επιθετική και με την είσοδο των Τσίκαλα και Χαριτίδη στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, καθώς και του έμπειρου Θανάση Τσαρούχα στη συνέχεια, δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά και ασκήσαμε συνεχόμενη πίεση στα αντίπαλα καρέ. Καταφέραμε να μειώσουμε με καταπληκτικό γκολ του Τσίκαλα, όμως η αδυναμία μας σε κλασσικές φάσεις για γκολ, με αποκορύφωμα το πλασέ άουτ του Κίντι σε άδεια εστία, δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Για την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται την Κυριακή 27/9 στο Σκούταρι με την τοπική ομάδα, σε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι.

 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΙΓΡΙΤΑΣ:

1. ΝΤΑΗΣ

2. ΓΚΟΤΣΙ

3. ΒΑΓΕΝΑΣ

4. ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗΣ (ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ)

5. ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ

6. ΠΑΡΑΛΗΣ

7. ΚΑΡΔΑΡΑΣ (ΤΟΥΣΙΟΣ)

8. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ (ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ)

9. ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΣ (ΤΣΙΚΑΛΑΣ)

10. ΡΑΠΑΪ

11. ΤΣΙΧΑΡΑΠΗΣ».

 

ΕΙΣΟΔΟΣ