Συνεργασία προοπτικής για την συμπαθή ομάδα από το νησί!

Νέα σελίδα ανοίγεται, προσεχώς, στον αθλητικό σύλλογο, Α.Ο. Κέρκυρα 96′! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του σωματείου πρόκειται να συνεργαστούν με την Κασιοπή, προκειμένου να ισχυροποιηθεί και να εκσυγχρονιστεί το σωματείο σ’ όλα τα επίπεδα! Μια τέτοια κίνηση είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα της Κέρκυρας 96′ στον δρόμο  της καταξίωσης και της άνθισης των αναπτυξιακών ομάδων του εν λόγω συλλόγου, κάτι το οποίο αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ανθρώπων του χώρου.

 

 

Με Βικέντιο η Κέρκυρα 96′! 

 

Ο εξαιρετικός προπονητής, Βικέντιος Παργινός, προπονεί, φέτος, για μια, ακόμα, χρονιά τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κέρκυρας 96′! Ο συγκεκριμένος κόουτς έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού του αθλητισμού με την εν γένεια προπονητική παρουσία του στον αντίστοιχο χώρο. 

 

 

Προς αποχώρηση ο ηγέτης!

 

Ο κ. Χανδρινός είναι αρκετά πιθανό να μην συνεχίσει την συνεργασία του με την Κέρκυρα 96′, εν όψει της επόμενης σεζόν! Ο έμπειρος και πετυχημένος παράγοντας, ο οποίος διακρίνεται για την εντιμότητα του στον σύλλογο, έχει αποφασίσει να πράξει κάτι τέτοιο, έχοντας, όμως, κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων του αθλητισμού για το έργο του στον χώρο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ