Η μάχη της ομάδας με τον Γ.Σ Αμαρουσίου!

Από http://www.ionikosbc.gr/

Το Μαρούσι σήμερα, επικρατώντας με 79-68, στον Πλάτωνα, του Ιωνικού Νικαίας-Βarista Brothers, βυθίζοντας την Ομάδα της Νίκαιας σε προβληματισμό.

Η ιστορία εξελίσσεται ως τραγωδία και επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ενίοτε και κακόγουστη… Η ομάδα του Αμαρουσίου δίδαξε..μαθήματα Ιωνικής ιστορίας σε μια ομάδα που όπως αποδεικνύεται τα έχει ανάγκη, όμως είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως!

Για πρώτη φορά φέτος, ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers ξεκίνησε το παιχνίδι με σχήμα Καπινιάρη, Παναγιωταρά, Πετρόπουλο, Περσίδη, Βουγιούκα. Ο Ιωνικός ξεκίνησε το παιχνίδι, δυναμικά, με τον Βουγιούκα να είναι πολύ θετικός, παίρνοντας προβάδισμα 8-1 στο 3’. Ωστόσο στη συνέχεια, το Μαρούσι ισορρόπησε και πέρασε μπροστά με 10-13, για να τρέξει στη συνέχεια ένα σερί 6-0, ο Ιωνικός και να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενη με 16-15.

Στη δεύτερη περίοδο, στο 13’ το παιχνίδι ήταν στο 23-23, με τον Ιωνικό στη συνέχεια να παραμένει απελπιστικά άστοχος και με λανθασμένες επιλογές. Παρ’ όλα αυτά το 25-28 με ένα σερί 7-0 έφερε την ομάδα της Νίκαιας μπροστά με 33-28. Παρ’ όλα αυτά το Μαρούσι δεν τα παράτησε, ισορρόπησε εκ νέου με καλάθι στην εκπνοή προηγήθηκε με 35-36 στην εκπνοή.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός ξεκίνησε και πάλι με την αρχική πεντάδα. Κι ενώ οι δύο ομάδες ισορροπούσαν, δύο τρίποντα του Πάντσιου έδωσαν στον Ιωνικό ένα προβάδισμα (58-50) με το σκορ να κλείνει στο 60-50 στην τρίτη περίοδο.

Αυτό που συνέβη στην τελευταία περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Το Μαρούσι παίζοντας ζώνη, κατάφερε να δεχθεί μόλις 8 πόντους (!) στην τελευταία περίοδο, ενώ κυριάρχησε πλήρως επιθετικά, σε όλες τις αποστάσεις, κλέβοντας τη μπάλα ουκ ολίγες φορές. 

Δικαιότατη η νίκη για την ομάδα των Βορείων προαστίων που πέραν των δύο βαθμών, επενδύουν και αναδεικνύουν σε έναν φέρελπι αθλητή (Στασινός) πέραν του καλοδουλεμένου τους συνόλου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Δεκάλεπτα:16-15, 35-36, 60-50, 68-79

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Βασιλόπουλος, Παναγιωταράς 2, Καπινιάρης 3, Παλαιοχωρίτης, Βουγιούκας 11 , Πάντσιος 10 (2), Παπαγεωργίου, Καλογερίας, Περσίδης 10 (2), Σπανός 9 (1), Περδικάρης 8, Πετρόπουλος 15 (2).

ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς, Μαρίνος):  Σεργιένκο, Στασινός 7, Κουτσούγερας, Ξύδας 13 (1), Χρονόπουλος , Μπαλάφας 17 (3), Κανέλλης 9 (3), Στούκας, Σολωμός 13, Σουρλής 12 (2), Παπαγεωργόπουλος 8, Καπετάνιος.

Το σχόλιο του ionikosbc.gr

ΣΕΒΑΣΜΟΣ;!;!;!

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ