Ο Πέτρος Καρβούνης στο “gipedo.eu“!

 

Μερικές ώρες έπειτα από την απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση των ανθρώπων του Πόλις Καλλιθέας για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο έμπειρος και έξοχος προπονητής καλαθοσφαίρισης, Πέτρος Καρβούνης, μίλησε στο “gipedo.eu” για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του!

“Πριν λίγο καιρό, είχα μεταβεί στο γήπεδο της Καλλιθέας για να παρακολουθήσω από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στον Πόλις και τον ΟΦΗ, λόγω της γνωριμίας μου με μερικούς παίκτες της κρητικής ομάδας. Τότε, λοιπόν, διαπίστωσα πως ο Πόλις Καλλιθέας διαθέτει αρκετές δυνατότητες ως ομάδα, αλλά αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα. Το ένα σχετίζεται με την απειρία των νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών του και το δεύτερο με την έλλειψη αρκετών λύσεων στη θέση του σέντερ! Δυστυχώς, η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των παικτών, Λυγγερίδη και Χασάν, λόγω τραυματισμού, ενώ αναζητεί παίκτη για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, ο οποίος, όμως, να μην έχει αγωνιστεί, φέτος, σ’ άλλη ομάδα”, είπε, αρχικά, ο Πέτρος Καρβούνης στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

 

 

“Πριν λίγες ημέρες, οι άνθρωποι του Πόλις Καλλιθέας πρότειναν σ’ εμένα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και εγώ είπα το ‘ναι” στην πρόταση τους, γνωρίζοντας, όμως, το τι με περιμένει στον συγκεκριμένο σύλλογο! Δυστυχώς, το ανδρικό συγκρότημα μπάσκετ του Πόλις Καλλιθέας έχει πετύχει μόνο μια νίκη σε σύνολο οχτώ αναμετρήσεων, ενώ το πιο σημαντικό γεγονός είναι πως έχει ηττηθεί από ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τον ίδιο στόχο με τον Πόλις, τη φετινή χρονιά! Δυστυχώς, η ομάδα μας έχει ηττηθεί από τους Παναξιακό, Άρη Νικαίας και Σαντορίνη, κάτι το οποίο σημαίνει πως χρειάζεται, τουλάχιστον 11 νίκες για να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τι να κάνουμε, όμως, από την στιγμή που η ομάδα μας στηρίζεται, φέτος, σε ελάχιστους έμπειρους αθλητές, λόγω της αποχώρησης όλων, σχεδόν, των παικτών της περσινής ομάδας από τον σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά, είμαι αποφασισμένος να κυνηγήσω το θαύμα και να συνδυάσω, φέτος, το όνομα μου με την παραμονή του Πόλις Καλλιθέας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”, πρόσθεσε, πριν λίγη ώρα, ο Πέτρος Καρβούνης, για να υπερθεματίσει, λέγοντας! “Την Τετάρτη το απόγευμα προπόνησα για πρώτη φορά τη νέα μου ομάδα και αυτό που είπα στους παίκτες ήταν πως θα πρέπει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία του τμήματος. Δυστυχώς ο Πόλις Καλλιθέας δέχεται, περίπου, 80 πόντους σε κάθε ματς, με συνέπεια να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την άρτια επιθετική του λειτουργία, η οποία πιστοποιείται από την συγκομιδή των, περίπου, 75 πόντων σε κάθε επίσημο παιχνίδι”.  

 

 

 

Ο “Λύγγε”… καίει τον Πόλις!

 

Πέρα από τις απανωτές ήττες που έχει γνωρίσει ο Πόλις Καλλιθέας, ένα, ακόμα, ζήτημα το οποίο απασχολεί, αυτό το χρονικό διάστημα, τα στελέχη του συλλόγου δεν είναι άλλο από την επικείμενη απουσία του Αλέξανδρου Λυγγερίδη από αρκετά επίσημα ματς.

 

Ο πάλαι ποτέ σέντερ του Νεοπεντελικού, του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων, του Ικάρου Νέας Σμύρνης και του Γ.Σ Ηλιούπολης δεσμεύεται με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και γι’ αυτό τον λόγο θα διαμείνει σε χώρα του εξωτερικού από τον προσεχή Ιανουάριου μέχρι τον προσεχή Μάρτιο. Συνεπώς, τα στελέχη του Πόλις Καλλιθέας καλούνται, άμεσα, να βρουν μια “χρυσή” λύση για την κάλυψη της θέσης του σέντερ, ώστε η ομάδα να πετύχει τον σκοπό της. 

ΕΙΣΟΔΟΣ