Η ομάδα μπάσκετ του Μανδραγού επικράτησε του αντιπάλου της!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εισήλθε στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Νίκη Αμαρουσίου! Η ομάδα από την περιοχή των Βορείων Προαστίων επικράτησε του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, εντός έδρας την Κυριακή με σκορ 72-67, δείχνοντας πως μπορεί να διαγράψει, φέτος, μια θετική πορεία στην αντίστοιχη διοργάνωση. Τη 2η αγωνιστική, η Νίκη Αμαρουσίου θα εκτίσει το ρεπό της, ενώ ο Τήρων Αγίων Θεοδώρων θα υποδεχτεί την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία αυτού.

«Η ανδρική ομάδα της ΑΣ Νίκης Αμαρουσίου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον Α.Σ. ΤΗΡΩΝ Αγίων Θεοδώρων με 72-67 , παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πολύ όμορφο μπάσκετ

Συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες μαςσο και στο τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική προσπάθεια

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας #giatimazimporoumekalytera».

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΙΟΥ–ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 72-67
Δεκάλεπτα: 21-12, 39-20, 52-38, 72-67
Διαιτητές: Λιόνας, Λιαρομάτης
Νίκη (Μανδραγός): Βαφιάς 11(2), Χατζηχαραλάμπους 3(1), Γεωργακόπουλος 12, Κυπριτζόγλου 13(2), Σπανός 12(2), Τσεκένης 9(2), Τσιάτσιος, Κουνάς, Φραγκούλης 2, Δέλλιος 10(1), Τσακίρης.
Τήρων Αγίων Θεοδώρων (Τσομπάνος): Μουστάκας 6(1), Τσαντύλας, Φουστέλης, Μανιάτης 14(1), Βασιλόπουλος 5, Δεκαβάλλας 19(1), Καλεμτζάκης 7(2), Δανίκας 5, Καληγιαννόπουλος 11, Ζαχαριάδης.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/nikiamarousiou91/

 

ΕΙΣΟΔΟΣ