Το μεγαλείο του Μουζακίου προσφέρει μαγεία στη Θεσσαλία!

Το Μουζάκι Καρδίτσας διακρίνεται και για σύλλογο πετοσφαίρισης! 

 

Το στοιχείο του αθλητισμού αποτελούσε, ανέκαθεν, ένα παραδοσιακό φαινόμενο για την κωμόπολη του Νομού Καρδίτσας, Μουζάκι, αλλά, για πολλά έτη, περιοριζόταν, κυρίως, στα σπορ του ποδοσφαίρου του μπάσκετ κι του στίβου. Εδώ και λίγα έτη, όμως, τα δεδομένα στην περιοχή του Νομού Θεσσαλίας έχουν διαφοροποιηθεί, αφού η σύσταση ενός χαρισματικού σωματείου πετοσφαίρισης με την ονομασία, Γ.Σ. Μουζακίου «Ο Πασιαλής», κοσμεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εν λόγω τοποθεσία και προσφέρει συναισθήματα χαράς, ψυχαγωγίας και εκτόνωσης στους, περίπου, 2.000 κατοίκους της περιοχής.

 

 

 

Χάρη, λοιπόν, στο οργανόγραμμα και στη μεθοδικότητα μιας «χρυσής φουρνιάς» ανθρώπων, ο τόπος, ο οποίος βρίσκεται σε υψόμετρο 180 μέτρων, στις παρυφές του Ιτάμου, δε διακρίνεται μόνο από το χείμαρρο Πάμισο, ο οποίος καταλήγει στον ποταμό Πηνειό, αλλά και από έναν αξιόλογο σύλλογο πετοσφαίρισης. Έτσι, η κωμόπολη, η οποία βρίσκεται πλησίον της αρχαίας πόλης, Αμβρακία και συνδέει τους οδικούς άξονες, Καλαμπάκα, Τρίκαλα και Λίμνη Πλαστήρα, μπορεί να περηφανεύεται για τις δικές του, πλέον, αθλήτριες, οι οποίες εξελίσσουν το ταλέντο τους στο πλευρό της εξαιρετικής προπονήτριας, Σοφίας Παναγιάρη.

 

 

Παράλληλα, οι ομάδες Ακαδημιών, Παγκορασίδων και Γυναικών έχουν την στήριξη των μελών του σωματείου, με την ευχή να πορευτούν μαζί στην κοινή προσπάθεια με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής και την εξάπλωση του αθλήματος σε περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη γι’ αυτούς και για κάθε πολίτη… Συμπερασματικά, το Μουζάκι Καρδίτσας μπορεί να καμαρώνει το δικό του δημιούργημα και με συνοδοιπόρο τον εξαιρετικό υπεύθυνο του σωματείου, κ. Νίκο Πολίτη, να ταξιδεύει με δική του «πλώρη» στα μήκη και πλάτη της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ, προκαλώντας δέος, θαυμασμό και θετικές εντυπώσεις σε κάθε αντίπαλο!

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω των ακόλουθων «λινκ».

 

https://www.facebook.com/pasialismouzakiou/

 

https://mouzakinews.gr/                         

 

http://www.espekel.com/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ