Ο «καλλιτέχνης» του Έβρου στο «μπλόκο» της Κοκκινιάς!

Το προφίλ του εξαιρετικού λίμπερο του Ιωνικού Νικαίας!

 

Από το μακρινό Σουφλί στην καρδιά των Δυτικών Προαστίων του Νομού Αττικής, με αφετηρία το καμάρι του Έβρου και κατάληξη τον νεοσύστατο σωματείο του Ιωνικού! Ένα ταξίδι ζωής για έναν υπέροχο άνθρωπο και αθλητή, με πλούσιες εμπειρίες στον κοινωνικό και αθλητικό χώρο, οι οποίες, φυσικά, είναι αδύνατον να μείνουν ξεχασμένες στο πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό τον λόγο, το «gipedo.eu», επικοινώνησε, προ ημερών, με τον 31χρονο λίμπερο, Μπάμπη Μούσικα ,από τον οποίο ζήτησε να μας περιγράψει τη θαυμάσια, μέχρι τώρα, διαδρομή του στον χώρο της πετοσφαίρισης, πριν, ακόμα, ξεδιπλώσει τα…φτερά του για χάρη του ιστορικού σωματείου.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από τον Έβρο Σουφλίου, στον οποίο πρόσφερα τις υπηρεσίες μου αρκετά έτη, συνεργαζόμενος με τον κόουτς, κ. Παναγιώτη Τσακμάκη. Εν συνεχεία, μετακόμισα στην όλη της Θεσσαλονίκης για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Αίαντα Ευόσμου, έχοντας ως καθοδηγητή τον κ. Γιάννη Βαγγέλη, με τον οποίο, μάλιστα, συνεργάστηκα στην ομάδα της Αστυνομίας. Ακολούθως, ταξίδεψα στο Λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής και αγωνίστηκα στον Έσπερο Καλλιθέας, έχοντας ως προπονητή τον κ. Παναγιώτη Δημητρακάκο. Τρία έτη μετά, συνεργάστηκα με τον Α.Ο. Ταταύλων, ο οποίος μετείχε, τότε, στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας ως προπονητή τον Μάκη Αρέα, για μια σεζόν. Έπειτα, μεταγράφηκα στον Α.Ο. Μίλωνα, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, κ. Χρήστο Ντόζη.

Τέσσερα έτη μετά, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ως κόουτς, τον κ. Τάσο Κουμπλή και μια σεζόν μετά συνεργάστηκα με τα στελέχη του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, έχοντας ως καθοδηγητή τον κ. Γιάννη Πλήθη. Πρόπερσι, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του Φλοίσβου, έχοντας ως κόουτς τον κ. Παναγιώτη Λακασά και την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2021-2022), εντάχτηκα στο ρόστερ της Α.Ε.Κ. Αθηνών, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, κ. Χατζηαντωνίου. Πριν λίγες ημέρες, όμως, αποφάσισα να συμφωνήσω με τα στελέχη του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έχοντας ως προπονητή τον κ. Αντώνη Μαρούλη.

Παράλληλα, αποτελώ μέλος της ομάδας της Αστυνομίας, με την οποία έχω κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμετέχοντας στον τελικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Στρατού. Τέλος, με την ομάδα της Αστυνομίας, την οποία καθοδηγεί, διαχρονικά, ο Γιάννης Βαγγέλης, έχω κερδίσει την 7η θέση στο Πανευρωπαίκό Πρωτάθλημα της Βάρνας, το έτος 2017 και προετοιμάζομαι για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του αντίστοιχου θεσμού, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Τορίνο της Ιταλίας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ