Ο Τάσος Βλασσακίδης στο “gipedo.eu“!

Ο εξαιρετικός πάλαι ποτέ προπονητής του Α.Ο. Ορεστιάδας και νυν κόουτς της Νέας Βύσσας, Τάσος Βλασσακίδης, μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για την κατάσταση που επιρκατεί στον σύλλογο και τους στόχους αυτούς, εν όψει της συνέχειας.

“Η ομάδα μας έχει καταφέρει να βρίσκεται, αυτό το χρονικό διάστημα, στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, διαγράφοντας εξαιρετική πορεία στις πρώτες έξι αγωνιστικές του… μαραθωνίου.

Το συγκρότημα μας έχει καταφέρει να σημειώσει τέσσερις νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από τους Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου και Χ.Α.Ν.Θ, με 3-1 και 3-2 σετ, εκτός έδρας.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ πως η Νέα Βύσσα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει πιο ποιοτικό βόλεϊ απ’ ότι έχει καταφέρει να δείξει μέχρι σήμερα! Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες, παρά το ότι συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία και μολονότι δεν στοχεύει στην άνοδο στην Α1! Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση της παραμονής του τμήματος στην Α2, το συντομότερο δυνατό, με την ελπίδα να μπορέσουμε να δώσουμε το παρών στο νέο Πρωτάθλημα της Προ-Λίγκας.

Κλειδί για τις επιτυχίες της ομάδας είναι η ύπαρξη σοβαρής διοικούσας επιτροπής στον σύλλογο, όπως, φυσικά, το πολύ καλό κλίμα το οποίο επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας. Μακάρι να συνεχίσει να λειτουργεί η ομάδα μ’ αυτό τον τρόπο”.

Επέστρεψε η Παπαδοπούλου!

Το διεθνές τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε, το περασμένο καλοκαίρι, η Νέα Βύσσα μαζί με τον Δήμο Ορεστιάδας, συνοδεύτηκε με τον τραυματισμό της Φωτεινής Παπαδοπούλου.

Η έξοχη ακραία βολεϊμπολίστρια, με καταγωγή από την πολύ όμορφη πόλη της Έδεσσας, παρέμεινε, εκτός αγωνιστικής δράσης, για περίπου, ένα μήνα, ωστόσο, αυτό το χρονικό διάστημα, συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες του συμπαθέστατου σωματείου.

 Ηλίεβα ξανά στα παρκέ!

Η έμπειρη βολεϊμπολίστρια, Ηλίεβα, έχει, ήδη, επιστρέψει σε αγωνιστική δράση! Η Ελληνοβουλγάρα αθλήτρια βρίσκεται στη διάθεση του έξοχου και έμπειρου προπονητή, Τάσου Βλασσακίδη, εν όψει των επόμενων αγώνων για τον θεσμό του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, γεγονός το οποίο έχει ικανοποιήσει τα στελέχη του τμήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ