Το “gipedo.eu” παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια Αφροδίτη Βέλμαχου! 

Η Αφροδίτη κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία και θρησκεία είναι η θεά του έρωτα, της ομορφιάς, της σεξουαλικότητας, της ηδονής και της τεκνοποίησης. Η αντίστοιχη θεότητα της Αρχαίων Ρωμαίων ήταν η Βένους(λατινικά: Venus), ενώ παρουσιάζει και πολλά κοινά στοιχεία με την αιγυπτιακή θεά Άθωρ. Σε αυτήν οφείλει το όνομά του ο πλανήτης Αφροδίτη.

Στον Νομό Μεσσηνίας, υπάρχει και άλλη Αφροδίτη, η οποία δεν αποτελεί τη θεότητα του αντίστοιχου Νομού, αλλά τη λατρεία πολλών ανθρώπων οι οποίοι πρεσβεύουν τον υγιή αθλητισμό! Ο λόγος για την κεντρική παίκτρια, Αφροδίτη Βέλμαχου, η οποία είναι το παρών και το “χρυσό” μέλλον του Μεσσηνιακού στον χώρο του βόλεϊ, καθώς διαπρέπει με τις ομάδες, Κορασίδων και Γυναικών του συλλόγου, δείχνοντας πως τα επόμενα έτη μπορεί να είναι η κύρια δύναμη των ‘πράσινων’!

Η Αφροδίτη, η οποία δεν έχει κλείσει, ακόμα, τα 18 έτη της ηλικίας της-γενηθείσα στις 11/5/1999- συνεργάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την αξιόλογη προπονήτρια και συμπαίκτρια της, Γεωργία Σουρή, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον ιστορικό σύλλογο και ευελπιστεί να βιώσει, φέτος, το θαύμα του προβιβασμού των “πράσινων” στην Α1 Εθνική κατηγορία! Η μαθήτρια της 2ης τάξης του Λυκείου Καλαμάτας και γόνος του πάλαι ποτέ εξαιρετικού αθλητή στίβου του Μεσσηνιακού στο αγώνισμα των 400 μέτρων, Γιώργου, εμφανίζεται έτοιμη να διεκδικήσει κάθε στόχο που συναντάει στον αθλητικό της βίο, να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο που προβάλει στο διάβα της και να καταξιωθεί στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ ως αθλήτρια και της κοινωνίας ως μια έξοχη κυρία!

 

Οι συστάσεις που συνοδεύουν την κάτοχο του Χάλκινου μεταλλίου με το Λύκειο Καλαμάτας σε παλαιότερο Σχολικό Πρωτάθλημα είναι ιδανικές για την περαιτέρω εξέλιξη του ταλέντου της, ενώ η άψογη σχέση που διατηρεί με την υπέροχη διοίκηση, Χρήστου Ζερίτη, το “διαβατήριο’ για την άρτια σταδιοδρομία της στον αθλητισμό! Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται , ιδιαίτερα, μετριόφρων σε κάθε περίσταση της ζωής της, αφοσιώνεται, αποκλειστικά, στις βασικές της ασχολίες της-βόλεϊ και εκπαίδευση- και αφήνει τον κόσμο να κρίνει αν αξίζει να ανέλθει στο μέλλον τα.. σκαλοπάτια της επιτυχίας!

Το εντυπωσιακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Μεσσηνιακού, αναμφίβολα, ευνοεί την Αφροδίτη να αναπτύξει τις δυνατότητες της και ο χρόνος θα είναι, σίγουρα, ο ιδανικότερος μάρτυρας για την προοδευτική της πορεία στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο! Αρκεί η 17χρονη, Αφροδίτη Βέλμαχου, να διατηρεί, συνεχώς, το ίδιο προφίλ ως βολεϊμπολίστρια και κοπέλα, κάτι το οποίο αποτελεί σημαντική προυπόθεση για να ζήσει η ίδια τα όνειρα της…. 

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα μας από το “volley24.gr“! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ