Η Γιώτα Λελεντζή στο “gipedo.eu“!

Γεννήθηκε στην κατ’ εξοχήν αθλητική πόλη της Λάρισας, πριν 27 έτη και οι πιθανότητες να μην αποκτήσει την ιδιότητα της αθλήτριας ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές! Η όμορφη σωματική της δομή, η αστείρευτη διάθεση της για να εξελιχθεί στον αντίστοιχο χώρο και το άφθονο ταλέντο της δε θα μπορούσαν ποτέ να μην επιστρέψουν στην ίδια να αποτελέσει το νέο ‘αστέρι” του “κάμπου”!

Η Γιώτα Λελεντζή, η οποία κατάγεται από τα δύο γραφικά χωριά των Φαρσάλων (Ναθράκι και Δασόλοφος), ζει από πολύ μικρή το δικό της όνειρο, συγκινεί το κοινό με τις ενέργειες της, συγκινείται με τις εμπειρίες τις οποίες βιώνει, καθημερινά, στον αθλητισμό και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον, τόσο για την ίδια όσο και για το σπορ το οποίο έχει επιλέξει να ακολουθήσει στη ζωή της.

Ποιο άλλο άθλημα, βέβαια, από το βόλεϊ, στο οποίο η έξοχη ακραία και λίμπερο αφήνει, συνεχώς, τη δική της “σφραγίδα”, κατακτώντας τίτλους και κερδίζοντας, συνεχώς, τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου για το έργο της.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη, το περασμένο καλοκαίρι, στην όμορφη κωμόπολη της Νέας Βύσσας, αφού η Γιώτα πρωταγωνίστησε για την ιστορική άνοδο της γυναικείας στην Α2 Εθνική κατηγορία! Μια διοργάνωση, στην οποία ο ιστορικός σύλλογος συμμετέχει, φέτος, για πρώτη φορά και η Λελεντζή με την παρέα της έχουν βρει τον τρόπο να ζουν, μέχρι σήμερα, ανάλογες στιγμές μ’ αυτές της περσινής χρονιάς!

Η “αρμάδα’ του Τάσου Βλασσακίδη βρίσκεται, ήδη, στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έχοντας μόνο δύο πόντους διαφορά από την πρωτοπόρο του “πίνακα’, Νέα Γενεά, γεγονός το οποίο φανερώνει, όχι απλά την σπουδαία δυναμική του τμήματος, αλλά και τη θέληση αυτού να ανέλθει σε, ακόμα, ψηλότερα… σκαλοπάτια.

Την ίδια άποψη έχει και η εντυπωσιακή βολεϊμπολίστρια της Νέας Βύσσας, Γιώτα Λελεντζή, η οποία μίλησε, πριν λίγες ώρες, στο “gipedo.eu” για την πλούσια καριέρα της στον αθλητισμό και τους στόχους της τωρινής της ομάδας, τη φετινή χρονιά.

“Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, ασκώντας αρκετά σπορ, μέχρι να επιλέξω το αντίστοιχο του βόλεϊ! Αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άθλημα επειδή, τότε, με γοήτευε πολύ η δύναμη και η ταχύτητα που υπάρχει στο βόλεϊ, ενώ δε σας κρύβω πως λατρεύω και το ‘Μπιτς” βόλεϊ σε διοργανώσεις του οποίου συμμετέχω με την Ιόβτσεβα, έχοντας γνωρίσει πολλές επιτυχίες”, αναφέρει, αρχικά, η Γιώτα Λελεντζή, για να αναφερθεί, στην συνέχεια, στην προσωπική αθλητική διαδρομή της στον χώρο της πετοσφαίρισης.

“Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός είναι ο σύλλογος, στον οποίο εντάχθηκα, αρχικά, προκειμένου να μάθω τα πρώτα μυστικά του αθλήματος. Στο συγκεκριμένο σωματείο αγωνίστηκα περισσότερα από δέκα (10) έτη, συνδυάζοντας το όνομα μου με την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και διατηρώντας άριστη συνεργασία με τον τότε προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ιόβτσεφ! Ο εν λόγω κόουτς μου έμαθε πολλά πράγματα γύρω από τον χώρο του βόλεϊ και μπορώ να σας πω πως τον έχω σαν πατέρα μου!”, συνεχίζει η νυν “άσος’ της Νέας Βύσσας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

“Την αγωνιστική περίοδο, 2012-13, αγωνίστηκα στον Α.Ο.Π. Μοσχάτου, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Ανέστη Μαλτίδη, στο Πρωτάθλημα της τότε, Α’ Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α! Εν συνεχεία, είχα την τύχη να συνεργαστώ, ξανά, με τον κ. Ιόβτσεφ, ο οποίος εργαζόταν, τότε, στον Ασκληπιό Τρικάλων, ο οποίος μετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Τα τελευταία έτη, όμως, συνεργάζομαι με τους ανθρώπους της Νέας Βύσσας, στην αθλητική οικογένεια της οποίας εντάχθηκα ύστερα από προτροπή του κ. Μαλτίδη, ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Ορεστιάδας!”.

Στην συνέχεια, η Γιώτα Λελεντζή αναφέρεται στην εμπειρία της στην ομάδα της Νέας Βύσσας και τονίζει τις άφθονες αγωνιστικές δυνατότητες τις  οποίες διαθέτει ο σύλλογος.

‘Είναι αλήθεια πως περνάω τέλεια στη Νέα Βύσσα! Η συνεργασία μου με τα στελέχη του σωματείου είναι εκπληκτική, αφού η διοίκηση του σωματείου στηρίζει, αμέριστα, τις προσπάθειες μας, ενώ ο κόσμος δίνει βροντερό παρών στα επίσημα ματς της ομάδας μας. Επίσης, ο προπονητής μας, Τάσος Βλασσακίδης, είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, ενώ η συνεργασία μου με τις παίκτριες του τμήματος είναι άψογη! Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2, έχει δυνατότητες να ανέλθει στην Α1, ωστόσο πρώτο μας μέλημα είναι η εξασφάλιση της παραμονής του τμήματος στην Α2! Εγώ, τη φετινή σεζόν, δεν αγωνίζομαι στη θέση του λίμπερο, αλλά στην αντίστοιχη της ακραίας, ενώ προπονώ και ένα τμήμα νεαρών αθλητών-τριων της Νέας Βύσσας, ως απόφοιτη της πανεπιστημιακής σχολής των ΤΕΦΑΑ! Γενικότερα, η ζωή μου στον συγκεκριμένο τόπο είναι όμορφη και ελπίζω να γνωρίσω ακόμα, πιο ευτυχείς ημέρες στο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, η οποία έχει στηρίξει τις προσπάθειες μου στον χώρο του αθλητισμού, όπως και όλους όσους με βοηθούν, καθημερινά, να πετύχω τον σκοπό μου!”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ