Το ‘gipedo.eu” παρουσιάζει σημαντικά στοιχεία για τη Δέσποινα Κυδωνοπούλου!

Το γνωστό Κολλέγιο Ανατόλια, το οποίο εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται, διαχρονικά, με επιτυχία στον χώρο της πετοσφαίρισης. Τα οργανωτικά στελέχη, τα οποία στελεχώνουν τον σύλλογο καλλιεργούν το αγαπημένο τους σπορ, δημιουργούν το… αύριο στις νεαρές αθλήτριες τους και θέτουν γερές βάσεις για τη νέα γενιά! Μια γενιά, η οποία έκανε, φέτος, αισθητή την εμφάνιση της στον αντίστοιχο χώρο, με μια πλειάδα νεαρών βολείμπολιστριών, οι οποίες μυούνται τα μυστικά του βόλεϊ από μια γνώριμη σ’ όλους μας προπονήτρια.

Τη Δέσποινα Κυδωνοπούλου, η οποία είναι γόνος αθλητικής οικογένειας, καθώς ο πατέρας της υπήρξε ποδοσφαιριστής, έχει στο… αίμα της τον αθλητισμό και με κίνητρο την εμπειρία της προσπαθεί, καθημερινά, να αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιλογή των ανθρώπων του σωματείου.

Η Δέσποινα, η οποία ασχολήθηκε, πριν αρκετά έτη, για πρώτη φορά με τον χώρο της πετοσφαίρισης, όντας αθλήτρια του Άρη Θεσσαλονίκης, υπηρέτησε το «κίτρινο» σωματείο από τη θέση της ακραίας και του λίμπερο, στέλνοντας, τότε, το πρώτο μήνυμα στον κόσμο για τη δική της εξέλιξη στον αθλητισμό.

Μαθαίνοντας πολλά από τα μυστικά του αθλήματος στο πλευρό των προπονητών, Μαρία Δεληγιάννη, Φαρμάκη, Παππά και Αλέξη Κουμπλή, η Δέσποινα άφησε γρήγορα τη δική της..σφραγίδα στα παρκέ, ενώ ξεχώρισε, σύντομα, από τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Το έτος, 2000, η νυν προπονήτρια των αναπτυξιακών ομάδων πετοσφαίρισης του Ανατόλια μετακινήθηκε στον Φοίνικα Σύρου, έχοντας ως καθοδηγητή τον Γιώργο Αλντουβά, αγωνιζόμενη, μάλιστα, τόσο στη θέση της ακραίας, όσο και σ’ αυτή του λίμπερο. Η εμπειρία της Σύρου άφησε, τότε, αρκετάευχαριστημένη τη Δέσποιν, η οποία, όμως, στην συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει ρόλο στον χώρο και να ασχοληθεί, αποκλειστικά, με την προπονητική.

Παρθενικός «σταθμός» στην προπονητική καριέρα της Δέσποινας Κυδωνοπούλου ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ στην συνέχεια την… σκυτάλη έλαβαν οι σύλλογοι, Μ.Ε.Ν.Τ, Κεραυνός Αγίου Παύλου και Ελπίδα Τούμπας, η οποία αποτελεί δικό της δημιούργημα.

Η συνεχής ενασχόληση της κας. Κυδονοπούλου με τον χώρο της προπονητικής, τα τελευταία έτη, έχει συνοδευτεί με την αγάπη των νεαρών παιδιών και του κοινού προς την ίδια, ενώ η λατρεία της για τον αθλητισμό αποτελεί, δίχως άλλο, το μεγάλο κίνηρο για την «εκτόξευση» της στον αντίστοιχο χώρο.

Καλύτερες στιγμές στην καριέρα του υπέροχου στελέχους του Διαγνωστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης με την ομάδα Παγκορασίδων του Άρη Θεσσαλονίκης στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Ε.Σ.Θ, αλλά και η κατάκτηση της 2ης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων με τον Φοίνικα Σύρου το έτος 2008.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ