σπουδαία κίνηση από τα στελέχη του συλλόγου.

Από http://www.navarchosvotsis.gr

Ο Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης επιθυμώντας να ενισχύσει τη διεθνή δικτύωση του συλλόγου και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα πλαίσια της Ε.Ε., ξεκίνησε συνεργασίες με φορείς του εξωτερικού και συμμετέχει σε διεθνή φεστιβάλ, σεμινάρια και ανταλλαγές νέων.

Εντάσσοντας στο δυναμικό του  τις ομάδες  νέων ActArt και VYiAC συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία δίνοντάς την ευκαιρία σε νέους – κατά προτεραιότητα σε αυτούς με τις λιγότερες ευκαιρίες – να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να γνωρίσουν την κουλτούρα  και τον πολιτισμό άλλων κρατών και τέλος να βελτιώσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους.

Η συμμετοχή τους σε δομές μαθησιακής κινητικότητας θα προωθήσει και να καθιερώσει την κοινωνική ένταξή τους και την αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών της Ευρώπης. Μέλη των ομάδων είναι νέοι της γειτονιάς μας, της πόλης μας ή άλλων πόλεων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις δημιουργίες τους στη γραφιστική, φωτογραφία, τον κινηματογράφο, το θέατρο και μέσω των έργων τους προσπαθούν να εμπνέουν και να κινητοποιούν ο ένας τον άλλον.

Είναι νέοι που ενδιαφέρονται για την άθληση, την υγιεινή ζωή, την επιχειρηματικότητα, τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τις ομάδες υποστηρίζουν  άτομα με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα (Erasmus+, Youth in Action, Comenius, etc) οι οποίοι γνωρίζουν και έχουν εφαρμόσει μεθόδους μη-τυπικής μάθησης, στοιχείο  απαραίτητο για την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ