Ο Κώστας Αγκουράς υπηρέτησε, επιτυχώς, το σωματείο.

 

Χαμόγελα ευτυχίας, συναίσθημα ενθουσιασμού και συγκίνηση για την άδικη, σύμφωνα με τον ίδιο, πτώση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στη Β’ Εθνική είναι τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν την τριετή προπονητική πορεία του Κώστα Αγκουρά στον Καμπανιακό!

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της συγκεκριμένης ομάδας, το καλοκαίρι του έτους 2014, δεν αποτελεί, πλέον, μέλος του ιστορικού συλλόγου, ωστόσο η εικόνα του και το έργο του θα μείνουν, ανεξίτηλα, χαραγμένα στη μνήμη όλων των ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν καλά το σπορ της πετοσφαίρισης.

Η άνοδος της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, το 2015, η έξοχη πορεία της, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, οι επιτυχίες της ομάδας Νεανίδων, αλλά και η συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στον τελικό αγώνα του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στοιχειοθετούν το «παζλ» των σημαντικότατων επιτευγμάτων του νεαρούς κόουτς και αθλητή της ομάδας! Ενός ανθρώπου, ο οποίος δόθηκε, αποκλειστικά, στον Καμπανιακό, για τρία συναπτά έτη, χειρίστηκε άριστα τις όποιες δυσκολίες προέβαλαν στο διάβα του και άφησε σ’ όλους μας μια, τουλάχιστον, «γλυκιά» γεύση από την προπονητική του αξία!

Οι έχοντες καλή γνώση του χώρου δεν μπορούν παρά να έχουν αναγνωρίσει το έργο του έξοχου προπονητή, να έχουν διαπιστώσει πως ο έμπειρος κόουτς έχτισε ένα γερμό οικοδόμημα από την αρχή και κυρίως πως αποχώρησε από το ‘τιμόνι’ του συλλόγου την κατάλληλη χρονική στιγμή! Δεν άφησε, ποτέ, τον σύλλογο εκτεθιμένο, μεσούσης κάποιας από τις τρεις αγωνιστικές περιόδου, δεν τόλμησε να αξιώσει από το σωματείο περισσότερα απ’ όσα πρόσφερε, αλλά ούτε και να επιρρίψει ευθύνες σε κάποιο άλλο πρόσωπο για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Προτίμησε να δώσει το δικό του τέλος στην πανέμορφη σχέση του με τον Καμπανιακό μ’ έναν απλό χαιρετισμό στα μέλη του συλλόγου, με μια σειρά ευχών για το μέλλον του σωματείου και με μια λιτή, πλην, όμως, ουσιαστική ανακοίνωση, η οποία φανερώνει, περίτρανα, πως ο Κώστας Αγκούρας είναι ένας πραγματικός «τζέντλεμαν»!

To «gipedo.eu», αφού ευχηθεί στον κ. Αγκουρά καλή σταδιοδρομία στον επόμενο αθλητικό σταθμό του, αναδημοσιεύει, από την σελίδα του στο «facebook», τον αποχαιρετηστήριο μήνυμα του ίδιου προς τα μέλη του Καμπανιακού.

 

«Τεσσερα χρονια γεματα χαρες λυπες κλαμματα γελια..πολλα γελια….τα τεσσερα πιο υπεροχα στη ζωη μου μεχρι στιγμης…ολα τα καλα καποτε τελειωνουν..κραταμε μονο τις ομορφες στιγμες και προχωραμε…κραταμε τα λαθη μας και γινομαστε καλυτεροι….σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου…ιδιαιτερα την ολγα πατσια Σωτηρη ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Γιωργο μητροπουλο και Νικο ΣΙΩΠΗ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ….ΚΑΛΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ μΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ….».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ