Το “planetface.gr” παρουσιάζει τη Βασιλεία Μπακοπούλου!

 

Μια επίσκεψη σ’ ένα μαγευτικό τόπο, μια απλή εμπειρία, μια κίνηση, ένα νεύμα καρδιάς συνδυασμένο με ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι δυνατόν να πείσουν κάθε άνθρωπο να ασχοληθεί μ’ ένα αντικείμενο, αλλάζοντας, εντελώς, τη ζωή του!

Η Βασιλεία Μπακοπούλου αποτελεί, σίγουρα, μέλος μιας τέτοιας ομάδας ατόμων, αφού από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε να αλλάξει σπορ και να αφιερωθεί, αποκλειστικά, στο βόλεϊ, όντας μέλος της ιστορικής ομάδας, Χ.Α.Ν.Θ!

Τι και αν υπήρξε μαθήτρια του σπουδαίου και διάσημου προπονητή καλαθοσφαίρισης, Νίκου Κεραμέα, στον Μανουλίδη Θεσσαλονίκης, τι και αν είναι η κόρη του πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Αλέξη Μπακόπουλο, τι και αν είχε από παλιά έφεση σε αρκετά αθλήματα, η νυν κεντρική βολεϊμπολίστρια του συμπαθούς σωματείου από την συμπρωτεύουσα, είπε το έτος 2009 το ‘ναι’ στην πρόσκληση των στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ και από τότε ανήκει στον εν λόγω σύλλογο.

Έχει ως πρότυπο στον αθλητισμό την εξαιρετική κεντρική βολεϊμπολίστρια του Παναθηναίκού, Αλίκη Κωνσταντινίδου, έχει διδαχθεί τα μυστικά του αθλήματος από τους εκάστοτε προπονητές της Χ.Α.Ν.Θ (Μπελουμπέγκοβ, Ακριτίδη και Χριστόπουλο), ενώ ονειρεύεται-και όχι άδικα- την άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ενός συγκροτήματος, του οποίου οποία αποτελεί βασικό μέλος, με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του και με όμοια οράματα με τα στελέχη του σωματείου.

 

Τέτοια που να αγγίζουν τις δικές της φιλοδοξίες, οι οποίες είναι υψηλές, πολλές και σχετίζονται, άμεσα, με την «απογείωση» του συλλόγου στο «everest» της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ενός αθλήματος, το οποίο αποτελεί τη μεγάλη, αλλά όχι τη μοναδική ασχολία της Βασιλείας, η οποία σπουδάζει, τα τελευταία έτη, στην πόλη της Καστοριάς, την ειδικότητα των Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, προκειμένου να αποτελέσει στο μέλλον ένα χρήσιμο μέλος του χώρου των «media»!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η κόρη του γνωστού μάνατζερ ασφαλειών και της υπέροχης καθηγήτριας, Φυσικής Αγωής, αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, κάτι το οποίο τιμά τόσο την ίδια όσο και τα μέλη της Χ.Α.Ν.Θ, τα οποία συνεργάζονται μαζί της. Δείχνουν, περίτρανα, πως η γεννηθείσα στις 23 Ιουλίου του έτους 1996, αποτελεί το «χρυσό» μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και φανερώνουν την αγάπη τους για τα πρόσωπα που στελεχώνουν τον σύλλογο. Η Βασιλεία, από την πλευρά της, φροντίζει, συνεχώς, να δικαιώνει την επιλογή των ιθυνόντων της Χ.Α.Ν.Θ, να κερδίζει τα δικά της «στοιχήματα», εντός και εκτός των παρκέ, αλλά και να εξελίσσει, διαρκώς, το ταλέντο της, ώστε να φτάσει στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ