Το «gipedo.eu» παρουσιάζει την Αμαρυλλίδα Ηλιάδη Μάνου!

 

Στο όνομα, Αμαρυλλίς, ο νους κάθε υγιούς σκεπτόμενου ανθρώπου παραπέμπει στο πανέμορφο φυτό, το οποίο καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά σε χώρες της Νότιας Αμερικής και κοσμεί, πλέον, όλο τον πλανήτη!

Στο ονοματεπώνυμο, όμως, Αμαρυλλίς Ηλιάδη Μάνου, το μυαλό όλων των φίλων του αθλητισμού βαδίζει, ολοταχώς, στη νεαρή, πλην όμως χαρισματική βολεϊμπολίστρια της Χ.Α.Ν.Θ! Στο δικό μας «λουλούδι» της ελληνικής πετοσφαίρισης, το οποίο ανθίζει όλο το έτος και τα… φύλλα του μαγεύουν, καθημερινά, το κοινό!

 

Στην κοπέλα, η οποία γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του έτους 1997, σ’ αυτήν που με την παρουσία της και το ταλέντο της χάρισε μια ξεχωριστή…μυρωδιά στο Γ.Α.Σ. Βασιλικών, σε μια εξαίσια δεσποινίδα, η οποία φόρεσε τον «μανδύα» του “Γηραιού”, πριν λίγα έτη, κρατώντας σφιχτά το δικό της… ρόπαλο και συμμετέχοντας στον ιστορικό σύλλογο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

Στην εξαίσια προσωπικότητα, η οποία μυήθηκε στα μυστικά του αγαπημένου σπορ από τους αθλητικούς δασκάλους της, Κυριακού και Ορφανό, στην υπέροχη κυρία, η οποία λαμπρύνει τη γη με τα εκφραστικά καταγάλανα μάτια της, σ’ αυτήν που το γλυκό χαμόγελο της συντροφεύει την παρουσία της, καταδεικνύοντας πως υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην έννοια της φυσικής ομορφιάς της ωραιοπάθειας…

 

Και αν αυτά τα προσόντα φαίνονται πολλά γι’ εμάς, για την υπέροχη, Αμαρυλλίδα είναι λίγα, αφού η κόρη του πάλαι ποτέ βολεϊμπολίστα του Α.Ο. Ορεστιάδας και αδερφή της φοιτήτριας της ιατρικής σχολής, έχει φροντίσει να γοητεύει τον κόσμο με περισσότερα επιτεύγματα.

Σαν την επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού, την οποία σπουδάζει η κεντρική βολεϊμπολίστρια της Χ.Α.Ν.Θ, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία δύο έτη, ή σαν τη δραστηριότητα την οποία έχει αναπτύξει στο σκι, όντας μέλος του συλλόγου, Σ.Χ.Ο. Βέροιας, παραδίδοντας και σ’ αυτό το σπορ σεμινάρια αθλητικής παιδείας!

 

Μαθήματα ηθικής, αθλητισμού, αλλά και πρωταθλητισμού, αφού το κορίτσι το οποίο κοιτάει τον κόσμο από το ένα μέτρο και τα ογδόντα εκατοστά βλέπει, ακόμα, ψηλότερα, την Χ.Α.Ν.Θ και οραματίζεται την συμμετοχή της στην Α1 Εθνική κατηγορία, την επόμενη σεζόν. Προσμένει, καρτερικά, το άνοιγμα των «φτερών» της Χ.Α.Ν.Θ, ώστε να… πετάξει μαζί της στην «ελίτ» του ελληνικού βόλεϊ! Να κερδίσει νέες εμπειρίες, να χαρίσει πλούσιο θέαμα στον κόσμο και να ανέλθει στον δικό της «θρόνο». Εκεί που πολλές 20χρονες Ελληνίδες αθλήτριες θα αδημονούσαν να βρεθούν, εκεί που τα όνειρα μετουσιώνονται σε πραγματικότητα, εκεί που η καταξίωση διαδέχεται την επιτυχία!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ