τερμάτισε η ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού!

 

Από http://www.filathlitikos.org

 

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα του Παναξιακού οι Παγκορασίδες μας, αλλά η ήττα της πρώτης αγωνιστικής στοίχισε την πρώτη θέση στα κορίτσια μας.

 

Η σελίδα μας στο Facebook…

Έτσι πέφτοντας η αυλαία  του τουρνουά, στο Σοφικό Κορινθίας, βρίσκει μεν την ομάδα μας στην δεύτερη θέση,  αλλά πλούσια από εμπειρίες, νέες φιλίες και μπόλικη διασκέδαση που θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό στο μυαλό των μικρών αθλητριών μας.

Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησε η πρώτη μέρα της ομάδας Παγκορασίδων μας που συμμετέχει στο τουρνουά που διεξάγεται στο Σοφικό Κορινθίας.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Τα κορίτσια μας εμφανώς επηρεασμένα από την πρώτη τους συμμετοχή σε ενός τέτοιου επιπέδου τουρνουά , μπήκαν  αγχωμένες  στον πρώτο τους αγώνα με τον Αλκυών Ναυπλίου  και δεν κατάφεραν να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο μέσα στο γήπεδο χάνοντας 2-1 σετ.

Στον δεύτερο αγώνα τους όμως το απόγευμα ,με αντίπαλο την Αθηνά Μαγκουφάνας μπήκαν συγκεντρωμένες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο όπου τελικά επικράτησαν εύκολα με 2-ο σετ.

Στην δεύτερη μέρα του τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας, οι Παγκορασίδες μας επιβλήθηκαν δύσκολα της ομάδας της Άνοιξης . Τα κορίτσια έτσι συνέχισαν την καλή τους παρουσία στο τουρνουά και θα ολοκληρώσουν σήμερα Πέμπτη με αντίπαλο την ομάδα του Παναξιακού.

Καλή επιστροφή κορίτσια.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ