Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Χριστίνα Μέλκα!

Αν τα όνειρα ενός ανθρώπου αγγίζουν την καταξίωση του στον αθλητισμό και σε μια, τουλάχιστον, επιστήμη, τότε η Χριστίνα Μέλκα, μπορεί να αισθάνεται, ήδη, δικαιωμένη για τις επιλογές της.

Η 21χρονη δεσποινίς διαπρέπει, εδώ και αρκετά έτη στον χώρο του βόλεϊ, φοιτεί στο 4ο έτος του τμήματος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποτελεί, πλέον, μια σημαντική προσωπικότητα στην κοινωνία! Κόρη του διεθνή πάλαι ποτέ πασαδόρου και νυν προπονητή, Γιάννη Μέλκα, αδερφή του «άσου» του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσεραίκού και πάνω απ’ όλη πεπεισμένη να διανύσει τον δικό της… Γολγοθά με τεράστια επιτυχία, ώστε να εξελιχθεί σε πρότυπο ανθρώπου στον κοινωνικό χώρο!

Ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 15 ετών, παραμερίζοντας για χάρη του το σπορ του τένις, είχε από τότε ως πρότυπο τον πατέρα της, Γιάννη, ενώ φρόντισε να εφαρμόσει στο έπακρο όλες τις χρήσιμες συμβουλές του!

Εντάχθηκε, από την πρώτη ημέρα της θητείας της στον χώρο της πετοσφαίρισης, στο ρόστερ του Άρη Θεσσαλονίκης, δεν έχει κρύψει ποτέ την ξεχωριστή συμπάθεια της γι’ αυτόν τον σύλλογο, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα για την εύρυθμη πορεία αυτού σ’ όλα τα επίπεδα.

Μυήθηκε στα πρώτα  μυστικά του αθλήματος από τον νυν προπονητή του Απόλλωνα Καλαμριάς, κ. Σούρβαλη, έμαθε πολλά από τη μεγάλη μορφή του βόλεϊ, Μπρουκς, συνεργάστηκε άψογα με τον αειμνηστο θεμελιωτή της ανάπτυξης της πετοσφαίρισης, Γιώργο Περσιανλή, ενώ στέφθηκε Πρωταθλήτρια στην Α2 με τις «κίτρινες», το έτος 2015, συνεργαζόμενη με τον κ. Σολκίδη!

Έδειξε πολλές φορές τον δυναμισμό της ως γυναίκα, εντός και εκτός των παρκέ, με αποκορύφωμα την πρόωρη συμμετοχή τις στις δραστηριότητες του Άρη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στη μέση, την αγωνιστική περίοδο 2014-2015,  αλλά και το εξαιρετικό ήθος της σ’ όλες τις ομάδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί έως σήμερα.

Αγκάλιασε και αγκαλιάστηκε, φέτος, από τα υπέροχα στελέχη του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, αγάπησε και αγαπήθηκε, από τους υποστηρικτές του συμπαθούς σωματείου, ενώ έλαβε και αυτή τον τίτλο της πρωταγωνίστριας στην έξοχη πορεία της γυναικείας ομάδας στην Α2!

Πίστεψε, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, άλλωστε, πως η ακριτική ομάδα είχε, φέτος, τις δυνατότητες να ανέλθει στην Α1 Εθνική κατηγορία, εντούτοις χαρακτηρίζει ως επιτυχημένη τη ρότα της στην Α2 και ελπίζει στην εκπλήρωση του συγκεκριμένου στόχου τη νέα σεζόν.

Μια χρονιά, η οποία δε θα είναι εύκολη για τη Χριστίνα, η οποία θα διανύσει το 5ο έτος του τμήματος της Νομικής και ίσως αναγκαστεί, εκ’ νέου, να μετατραπεί σε μια κλασική ταξιδιώτισσα… Η διαδρομή Χαριλάο Θεσσαλονίκης-Νέα Βύσσα διανύεται σε, περίπου, 3,5 ώρες, ωστόσο η Χριστίνα είναι πιθανό να αποδεχθεί και αυτή την ταλαιπωρία, προκειμένου να γυμνάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή ίσως και Σάββατο πρωί, με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για τις υπόλοιπες ημέρες, η ιδιαίτερη σοφή και οξυδερκής αθλήτρια έχει τον τρόπο της για να βρει τη «χρυσή» λύση, προκειμένου να μη μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής! Τα κλειστά γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη είναι αρκετά, απέχουν λίγα χιλιόμετρα από την προσωπική της οικεία, οπότε η παρουσία της στην προπόνηση κάποιας ομάδας θα είναι, για μια ακόμα χρονιά, εύκολη υπόθεση. Αρκεί, βέβαια, τα στελέχη του Άρη Θεσσαλονίκης να δώσουν την συγκατάθεση τους για την παραμονή της Μέλκα στη Νέα Βύσσα, κάτι το οποίο θα ήθελαν αρκετά «ακρίτες»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ