Η δήλωση του Βασίλη Χριστόπουλου στο «facebook»!

 

Παράλληλα με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ για την αγωνιστική περίοδο, 2016-2017, ο έξοχος προπονητής της εν λόγω ομάδας, Βασίλης Χριστόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο «facebook».

 

Το τέλος ενός όμορφου ταξιδιού, που με τα όποια προβλήματα και τις όσες δυσκολίες συναντήσαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, μας έδωσε τελικά πολύ περισσότερες χαρές απ’ότι λύπες και μας αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος! 4η θέση λοιπόν στο τελικό τουρνουά ανόδου της φετινής Α2 και με τις αποσκευές μας γεμάτες με εμπειρίες, όνειρα και στόχους! Χίλια μπράβο σε όλα μου τα κορίτσια!!! Areti Armoutaki Anastasia Vernardou Aggeliki Thom Κατερίνα Αλτίνη Veroni Kapa Ελισάβετ Ηλιοπούλου Anna Kounoupidou μαχη κουτρουμπη Amaryllis Iliadi-ManouTheodora Martini Avdela Fani Georgia Kitsou Μπακοπούλου Βασιλεία, Κουρτίδου Βούλη! Περήφανος για όλη σας την προσπάθεια!

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλο τον χρόνο. Γρηγόρης Μπάλλος Antoniadis Antonis Γιώργος ΤσούκαςThanasis Drabas Ντινόπουλος Βαγγέλης.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ