Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Κλαίρη Βέλλιου!

 

Γεννήθηκε στη «Νύφη» του Θερμαϊκού, στην πόλη που το στοιχείο του πολιτισμού συμβολίζει την  αρχαιότητα, στον τόπο που ο Λευκός Πύργος καθρεφτίζει την πραγματική ομορφιά ενός οικισμού, στο μέρος στο οποίο ο αθλητισμός αποτελεί παράδοση από αρχαιοτάτων χρόνων!

 

Μεγάλωσε με την ιδέα πως ο Ηρακλής δεν είναι, απλά, ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά τρόπος ζωής για την οικογένεια της, έζησε και η ίδια τη μαγευτική εμπειρία της συμμετοχής στην «κυανόλευκη οικογένεια» και αρματωμένη με το δικό της… ρόπαλο σταδιοδρόμησε, επάξια, στον αντίστοιχο χώρο.

 

Μετατράπηκε, σύντομα, από μια απλή βολεϊμπολίστρια και μια συμπαθής κοπέλα σε αντικείμενο λατρείας για πολύ κόσμο και πρότυπο σοβαρής προσωπικότητας για το κοινό που την έχει γνωρίσει.

 

Όλα αυτά τα στοιχεία στοιχειοθετούν τη ξεχωριστή 22χρονη αθλήτρια και φοιτήτρια του Μητροπολιτικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, Κλαίρη Βέλλιου! Την αδερφή του γνωστού πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή του «Γηραιού» και νυν παίκτη της Νότινγκαμ Φόρεστ, την κόρη του πρώην «άσου» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη γυναίκα που διακρίνεται για την ειλικρίνεια και τον δυναμισμό της.

 

Αυτή την αθλήτρια, η οποία δε διστάζει να κοινοποιεί στο κοινωνικό σύνολο πως δεν είναι θιασώτης των πάντων για χάρη του χρήματος, αυτή που διακατέχεται από εχεμύθεια και εμπιστοσύνη, αυτή που αποχώρησε, φέτος, από τους Μακεδόνες Αξιού, για προσωπικούς λόγους, αλλά και αυτή που εξετάζει, ενδελεχώς, όλες τις παραμέτρους μέχρι να συνάψει μιας μορφής συνεργασίας με τα στελέχη κάποιου συλλόγου.

 

Όπως έπραξε η Κλαίρη στον σύλλογο της καρδιάς της, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όταν συνεργάστηκε, άψογα, με τους προπονητές, Κυριακού, Τζιουμάκα, Παπαδόπουλο, Χατζηνικολάου, Σούρβαλη και Πετίδη, αλλά και κάτι το οποίο προσπαθεί, συνεχώς, να αποφύγει στον χώρο της πετοσφαίρισης, έστω και αν οι εμπειρίες που βιώνει, διαχρονικά, σε κάθε σωματείο είναι διαφορετικές.

 

Πάντα, όμως, η γεννηθείσα στις 1 Ιουλίου του έτους, 1994 και αδερφή του μόλις 5,5 ετών, Αναστάσιου Βέλλιου, έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνάει τα εμπόδια που προέβαλαν στο διάβα της, να φανερώνει, εντός και εκτός των παρκέ, το πραγματικό της πρόσωπο και να κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό κάθε υγιώς σκεπτόμενου ατόμου.

‘Όπως το έπραξε μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Κίνας, έχοντας ως προπονήτρια την Κυριακή Αγάπη, αλλά και όπως το πέτυχε στις εκάστοτε ομάδες, στις οποίες έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα (Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Γ.Σ Ηλιούπολης, Μακεδόνες Αξιού).

Σ’ αυτές στις οποίες απέδειξε πως διαθέτει τα φόντα να εξελιχθεί σε μια σπουδαία βολεϊμπολίστρια, είτε στο εγχώριο, είτε στο παγκόσμιο στερέωμα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ