Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης αποτελεί «λίρα εκατό» γι τον σύλλογο βόλεϊ!

 

Λίγες ημέρες έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Λιώση από την τεχνική ηγεσία του Ηλσιακού οι άνθρωποι του συγκεκριμένου συλλόγου βρήκαν τον αντικαταστάτη του!

 

Πρόκειται για τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη, ο οποίος έχει, ήδη, συμφωνήσει με τα στελέχη του ιστορικού σωματείου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και θα είναι αυτός ο οποίος θα καθοδηγεί την ομάδα στο προσεχές Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

 

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής διακρίνεται γι το ήθος του, τον εξαίρετο χαρακτήρα του, όπως, φυσικά και για τις τεράστιες επιτυχίες τις οποίες έχει σημειώσει με τις προηγούμενες ομάδες του.

 

Την τελευταία δεκαετία, η παλιά δόξα της Α.Ε. Αμπελοκήπων έχει οδηγήσει δύο φορές τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχει συμμετάσχει με τον Πορφύρα στην τελική φάση της Β’ Εθνικής και έχει συνδυάσει το όνομα του με την άνοδο της Άρτεμις Κορυδαλλού στην Α1. Παράλληλα, ο κ. Αποστολογιωργάκης έχει οδηγήσει τον Γ.Σ. Πετρούπολης στην Α2 Εθνικής κατηγορία, έχει πρωταγωνιστήσει με το γυναικείο τμήμα του εν λόγω σωματείου στην αντίστοιχη διοργάνωση, ενώ, φέτος, κατάφερε να το οδηγήσει στη φάση των αγώνων «μπαράζ» με έπαθλο της παρουσία του στην Α1!

 

Συνεπώς, ο εργατικός και άξιος κόουτς δεν μπορεί παρά να θεωρείται κατάλληλος για τον Ηλυσιακό, ο οποίος ευελπιστεί να κάνει το..θαύμα και να ανέλθει στην Α1 κάποια χρονική στιγμή στο άμεσο μέλλον.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ