Το “planetface.gr” παρουσιάζει το έργο του Γιάννη Ανδρεάδη στη Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Μια όμορφη πόλη, μια διάσημη γυναικεία ομάδα, ένας εξαιρετικός προπονητής!

Ένας τόπος, με ελκυστικούς οικισμούς, ωραίο αεροδρόμιο και γοητευτικό λιμάνι, ένα σωματείο, το οποίο, κάποτε, έδωσε το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και ένας κόουτς, ο οποίος γνωρίζει τις περιοχές της Θράκης πιο καλά και από τον εαυτό του…

Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει «γεννηθεί» με μια μπάλα του βόλεϊ, ανά χείρας, ένα άτομο το οποίο έχει γνωρίσει άπειρες εμπειρίες στον χώρο του αθλητισμού, ένας πραγματικός κύριος, ο οποίος έχει χαρίσει πλούσιες συγκινήσεις στον κόσμο και έχει παράγει τεράστιο κοινωνικό έργο στον τόπο του.

Ο Γιάννης Ανδρεάδης δεν αποτελεί γι’ εμάς ένα απλό μέλος της συμπαθητικής οικογένειας της πετοσφαίρισης, αλλά ένα στέλεχος του χώρου, το οποίο έχει προικιστεί με γνώσεις, παραστάσεις και διακρίσεις τις οποίες θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι του. Η θητεία του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον Α.Ο. Κηφισιάς, στα γυναικεία τμήματα του Παναθηναϊκού και του Πανελληνίου, αλλά και στις Εθνικές μας ομάδες, έχει συνοδευτεί με σημαντικές επιτυχίες, τέτοιες που να τον κατατάσσουν στην «ελίτ» των κόουτς του εγχώριου χώρου!

Σε περίοπτη θέση στην συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ, σε ρόλο πρωταγωνιστή για τους ανθρώπους της Νίκης Αλεξανδρούπολης και πρεσβευτή της υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος για όσους αγαπούν, πραγματικά, το σπορ της πετοσφαίρισης.

Κρητικές, οι οποίες φαίνονται, υπερβολικές, αλλά δεν είναι, αν σκεφτεί κάποιος την συμβολή του έμπειρου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, στην πορεία των ομάδων στις οποίες έχει εργασθεί, μέχρι σήμερα, με πιο τρανό παράδειγμα τη Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Έναν σύλλογο, τον οποίο ανέλαβε ο ίδιος, το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 12 μηνών κατάφερε να τον «απογειώσει» πιο γρήγορα και από τα αεροπλάνα του αεροδρομίου της πόλης! Ένα σωματείο, το οποίο ζούσε, επί σειρά δεκαετιών με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, μια ομάδα η οποία συμμετείχε αρκετά έτη στις τοπικές κατηγορίες και έναν σύλλογο, ο οποίος δε ξεχώριζε, μέχρι φέτος, για το φυτώριο του.

 

Όλα αυτά, όμως, αποτελούν, πλέον, παρελθόν στο νου του κάθε υποστηρικτή της ομάδας, αφού η παρουσία του κ. Ανδρεάδη στη Νίκη σε συνδυασμό με την προσφορά των στελεχών του «ακριτικού» σωματείου, χάρισαν, φέτος, στην Αλεξανδρούπολη αρκετή από την έντονη λάμψη του παρελθόντος.

Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, φτάνοντας στη… δύση της μόνο όταν… ανέτειλε το Ανατόλια και έχοντας συγκεντρώσει μόνο τρεις πόντους λιγότερους από την ομάδα, η οποία διεκδίκησε την άνοδο στην Α1! Συνάμα, τα αναπτυξιακά τμήματα της Νίκης Αλεξανδρούπολης βρίθουν από ταλέντο, με αδιάψευστο μάρτυρα την εκπληκτική πορεία του τμήματος Παγκορασίδων, το οποίο θα συμμετάσχει, προσεχώς, στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, ελπίζοντας σε μια καλή πορεία στη διοργάνωση, μαζί με τους ΓΑΙΑ Δράμας, Γ.Σ. Δράμας και Αμαζόνες Μαίστρου.

Τέτοια που να δικαιολογεί το όνομα, την ιστορία και το υπέροχο προϊόν που διαθέτει ο σύλλογος στο φυτώριο του, γεγονός το οποίο έχει αναβαθμίσει τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία, φέτος, άγγιξε την συμμετοχή της στην Πρι-Λιγκ! Τόσο πολύ που ο στόχος της επιστροφής της ομάδας στα… σαλόνια της ελληνικής πετοσφαίρισης, κάποια στιγμή, να υπάρχει στην σκέψη των μελών του ιστορικού συλλόγου, έστω και αν ο Γιάννης Ανδρεάδης εκτιμά πως η ενδεχόμενη δημιουργία της Πρι-Λιγκ θα προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα στα σωματεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ