Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Αγγελική Γκρεμηλογιάννη!

 Μια αγάπη, ένα πάθος, ένας Άθλος… Μια κυρία, μια αθλήτρια, μια περιπέτεια… Μια επιστήμη, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, με αρκετές ασχολίες, με πολλά κατορθώματα και με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ακόμα και για να αναλογιστεί τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα…

Η προσωπικότητα της 20χρονης, Αγγελικής Γκρεμηλογιάννη περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία, διαμορφώνεται με προοδευτική ρότα και εξελίσσεται, διαρκώς, μαγνητίζοντας, ολοένα, το κοινωνικό σύνολο!

Η, μέχρι πρότινος, βολεϊμπολίστρια του Ναύαρχου Βότση, δεν έχει διαβεί το κατώφλι του Μαντείου των Δελφών,  για να λάβει τον απαραίτητο χρησμό, δεν έχει σκοτώσει το Λιοντάρι της Νεμέας  τη Λερναία Ύδρα, ή το Ελάφι της Κυρήνειας, είναι, όμως, μια ξεχωριστή γυναίκα, με έντονο μέσα της το στοιχεία της δημιουργίας.

Δε διατηρεί κάποια σχέση με τους απόγονους του Ηρακλή στη μυθολογία, ή με κάποιο πρόσωπο της Αρχαιότητας, αποτελεί, όμως, μια «ηρωίδα» της σύγχρονης εποχής, μια κοπέλα με αυξημένο πνευματικό επίπεδο, ένα κορίτσι με ξεχωριστή φιλοσοφία, μια ευφυής κυρία με μοναδικά χαρίσματα!

Χαρίσματα τα οποία γίνονται ορατά με γυμνό μάτι, προτερήματα τα οποία θα ζήλευαν πολλά παιδιά της ηλικίας της και πλεονεκτήματα τα οποία επιτρέπουν στην Αγγελική να διακρίνεται από τα υπόλοιπα άτομα της γενιάς της!

Η συμπαθέστατη, Αγγελική Γκρεμηλογιάννη, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον το κόσμου γιατί σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης την επιστήμη της Νομικής, για το ότι γνωρίζει δύο ξένες διαλέκτους (Αγγλικά και Γαλλικά), αλλά και γιατί φροντίζει να υπηρετεί, ευλαβικά, το σπορ της πετοσφαίρισης, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την αγωνιστική ανέλιξη των ομάδων στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Άφησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τη δική της αθλητική σφραγίδα, στο πρόσφατο παρελθόν, ως βολεϊμπολίστρια των ομάδων υποδομής του «Γηραιού», βοηθήθηκε, σημαντικά, από τους τέως προπονητές της, Καρασαρλίδη, Τζιουμάκα, Παπαδόπουλο και Χατζηνικολάου, να σηκώσει το δικό της «ρόπαλο» στον αθλητισμό,  ενώ μυήθηκε σε αρκετά μυστικά του αθλήματος από τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων του Ναύαρχου Βότση, Δημήτρη Βαλσαμίδη.

Η αδερφή του μπασκετμπολίστα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αργύρη Γκρεμηλογιάννη και μέλος μιας οικογένειας γεωπόνων, συμμετείχε, παλαιότερα, σε τρεις διοργανώσεις, «φάιναλ-φορ» της Ε.Π.Ε.Σ.Θ, ενώ κέρδισε πλούσιες εμπειρίες από την συνεργασία της με τις γνωστές βολεϊμπολίστριες, Κυριακίδου, Λαδένη, Στράντζαλη και Αρτακιανού,  στα αθλητικά της χρόνια!

Η μέλλουσα Δικηγόρος, η οποία στο παρελθόν ασχολήθηκε με τη Ρυθμική και την Ενόργανη Γυμναστική αγαπάει πολύ το άθλημα του βόλεϊ, αναγκάζεται για χάρη του να κοιμάται ελάχιστες ώρες, καθημερινά, ενώ με την εν γένει παρουσία της φροντίζει, συνεχώς, να δικαιώνει τις επιλογές των προπονητών της.

Το έπραξε, παλαιότερα, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ξεδιπλώνοντας τις δυνατότητες της εντός των παρκέ, το επανέλαβε, τα προηγούμενα έτη, στον Ναύαρχο Βότση και το επιβεβαίωσε, φέτος, συνοδεύοντας την παρουσία της στην ομάδα της έμπειρης προπονήτριας, Μαρίας Δεληγιάννη, με μια έξοχη πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τέτοια που να επιτρέπει την κατάκτηση της 1ης θέσης από το τμήμα στον Βόρειο όμιλο και την καταξίωση της Αγγελικής Γκρεμηλογιάννη ως βολεϊμπολίστρια και γυναικεία προσωπικότητα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ