Η διεθνής λίμπερο στο ρόστερ της Ακαδημίας Πρωταθλητές Πεύκων!  

Στην ανερχόμενη αθλητική δύναμη της ελληνικής πετοσφαίρισης, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, έχει, ήδη, «αγκυροβολήσει» μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες βολεϊμπολίστριες! Πρόκειται, φυσικά, για την 24χρονη, Μαρία Μυρίδου, η οποία έχει μαγέψει το κοινό της χώρας μας με την εξαιρετική αθλητική παρουσία της εντός και εκτός των παρκέ, την τελευταία πενταετία, σ’ όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Η διεθνής, λοιπόν, λίμπερο, η οποία κέρδισε το καλοκαίρι του 2018 το έπαθλο της καλύτερης Ελληνίδας αθλήτριας στην συγκεκριμένη θέση, θα συνεργαστεί, ξανά, με τον πολύπειρο προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρη, συμμετέχοντας στον… μαραθώνιο της  “Pre League, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η Μαρία Μυρίδου, η οποία διαθέτει την εμπειρία της «Volley League» με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και των Μακεδόνων Αξιού, ευελπιστεί να διακριθεί στο Πρωτάθλημα της “Pre League”, όπως ξεχώρισε, την αγωνιστική περίοδο, 2018-2019, με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση στην Α2. Τα προσόντα της διεθνούς κλάσης βολεϊμπολίστριας είναι άφθονα, η διάθεση για πλούσια προσφορά στον νέο της σύλλογο είναι δεδομένη και το συναίσθημα της χαράς των στελεχών των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων γι’ αυτή τη μεταγραφή παραμένει έντονο στις καρδιές αυτών. Συνεπώς, το μόνο το οποίο απομένει είναι να δικαιώσει η έξοχη παίκτρια και εξελίξιμη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μαρία Μυρίδου, την επιλογή των ανθρώπων του μακεδονικού σωματείου, το οποίο έχει προβεί, πλέον, στη μεταγραφή της χρονιάς!!!

 Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρία Μυρίδου μπορεί να βρει κάποιος μέσω των ακόλουθων «λινκ».

 

http://www.planetface.gr/index.php/module-styles/a1-gynaikon/makedones-aksioy/2514-to-asteri-tis-ethnikis-exei-lampsi-makedoniki

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ