Πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης!

 

«Στόχευε το φεγγάρι… Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ’ αστέρια», είναι το «μότο» της πασίγνωστης, σύγχρονη και χαρισματικής συγγραφέας, Μαρία Προδρόμου, το οποίο έχει απόλυτη εφαρμογή σε κάθε πτυχή του κοινωνικού μας ιστού! Πόσο, μάλλον, στον χώρο του αθλητισμού, στον οποίο, καθημερινά, παρελαύνουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, οι οποίοι θέτουν υψηλούς στόχους, διεκδικώντας, πάντα, αυτό που τους ανήκει.

Η Ευτυχία Μαθιουδάκη ανήκει, σίγουρα, στην συγκεκριμένη ομάδα αθλητριών, καθώς αποτελεί, αναμφίβολα, ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της ελληνικής πετοσφαίρισης και ένα έξοχο λίμπερο, το οποίο βιώνει, διαρκώς, στον αστερισμό των υψηλών κατηγοριών του αθλήματος. Η αρχή έγινε, πριν, περίπου 15 έτη, από όλα τα τμήματα του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, συνεχίστηκε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, κατόπιν στον Γ.Σ Ηλιούπολης, ακολούθως, στα Βριλήσσια, εν συνεχεία στον Πανιώνιο Γ.Σ και εν έτη 2020 στον Απολλώνιο Κερατσινίου!

Στον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης, ο οποίος πρωταγωνίστησε, την περασμένη 20ετία στα…σαλόνια της Α1, στην πορεία υποβιβάστηκε στην τοπική κατηγορία της Ε.Σ.Π.Ε.ΔΑ και τα τελευταία έτη αναγεννήθηκε μέσα από τις…στάχτες του. Στο σωματείο, λοιπόν, το οποίο θα παρουσιαστεί στο νέο Πρωτάθλημα της «Pre League», η Ευτυχία θα αποτελέσει, κατά πάσα πιθανότητα, το βασικό λίμπερο της γυναικείας ομάδας, με την προσδοκία να συνδυάσει την παρουσία της με μια σειρά από επιτυχίες, στις οποίες έχει συνηθίσει, εδώ και πολλά έτη, η 25χρονη βολεϊμπολίστρια. Ευχή όλων μας είναι να φέρει η Ευτυχία μεγαλύτερη ευτυχία στον ιστορικό σύλλογο, προκειμένου να δικαιώσει την, κατά τεκμήριο, εξαιρετική επιλογή των διοικούντων του Απολλώνιου Κερατσινίου.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για την Ευτυχία Μαθιουδάκη μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

http://www.planetface.gr/index.php/module-styles/a2-gynaikon/2314-alithino-protypo-zois-alithini-eftyxia-sto-volei

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ