Το “planetface.gr” παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Ιλιόνη Κελεσίδη!

Στην ελληνική μυθολογία η Ιλιόνη ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία από τις θυγατέρες του βασιλιά της Τροίας, του Πριάμου, και της συζύγου του Εκάβης. Η Ιλιόνη παντρεύτηκε τον βασιλιά της Θράκης Πολυμήστορα και ξέφυγε από τα δεινά του Τρωικού Πολέμου, αφού ζούσε σε άλλο μέρος.

Η δική μας Ιλιόνη δεν είναι κόρη του βασιλιά της Τροίας, αλλά του αείμνηστου βασιλιά της ποδηλασίας, Ηλία Κελεσίδη, ο οποίος έγραψε, κάποτε, τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον αθλητικό χώρο! Δεν έχει παντευτεί, ακόμα, κάποιον βασιλιά , έχει ξεφύγει από την Τροία, αλλά όχι και από τα δεσμά του αγαπημένου της σπορ! Αυτό δεν είναι άλλο από άθλημα της πετοσφαίρισης, στο οποίο η 20χρονη βολεϊμπολίστρια δραστηριοποιείται, με απόλυτη επιτυχία, την τελευταία δεκαετία!

Μπορεί να μην έχει αλλάξει πολλούς αθλητικούς σταθμούς, μπορεί να μην έχει κληθεί, ακόμα, σε κάποιο Εθνικό μας συγκρότημα, ωστόσο ο νέος “πύργος” του βόλεϊ, ύψους 1.90μ,  έχει γευτεί τις δικές του μεγάλες στιγμές στον αθλητισμό! Η επιστροφή του Πορφύρα στην Α1, οι δύο προβιβασμοί στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου, η εμπειρία της Α2 με την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, μα πάνω απ’ όλα η αλματώδης εξέλιξη της στον χώρο της πετοσφαίρισης δεν μπορούν παρά να κατατάσσουν την αξιολογότατη παίκτρια σε περίοπτη θέση στον χώρο του αθλητισμού!

Η 20χρονη, όμως, κεντρική και διαγώνια βολεϊμπολίστρια φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους, να μην “απογειώνεται” ύστερα από την ολοκλήρωση κάθε θριάμβου της και να παραμένει πιστή στο έργο της, το οποίο δεν είναι άλλο από την ποιοτική της βελτίωση ως βολεϊμπολίστρια! Οι εκτιμήσεις των ειδικών για την  πορεία της και το ταλέντο της είναι άκρως αισιόδοξες, το ήθος και η προσωπικότητα της βοηθούν την ίδια να μεγαλουργήσει στον αθλητικό χώρο και το μέλλον ανήκει, πλέον, σ’ αυτήν!

 

Οι οδηγίες των εκάστοτε προπονητών της (Νικόπουλου, Αραμπατζή, Θανέλλα, Μπέλλου και Πανδή) έχουν συμβάλει στην ανοδική πορεία της Ιλιόνης στον χώρο του βόλεϊ, οι εντυπώσεις που έχει σχηματίσει η νεαρή παίκτρια για τους καθοδηγητές της είναι θετικές και το κέρδος από την συνεργασία της μαζί της μεγάλο! Το πρώτο, λοιπόν, στοίχημα στην καριέρα της Κελεσίδη έχει κατακτηθεί από την υπέροχη βολεϊμπολίστρια, το όνειρο της να θέλξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει, ήδη, μετουσιωθεί σε πράξη και αυτό που απομένει να φανεί είναι το πόσο θα καταξιωθεί η ίδια στον χώρο τα επόμενα χρόνια!

Πόσο, δηλαδή, πετυχημένη θα είναι η πορεία της στον αθλητισμό, ώστε η φοιτήτρια  του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων να χαρίσει πολλές συγκινήσεις στον κόσμο τα επόμενα έτη! Τέτοιες που να επιτρέπουν στην αδερφή της, η οποία ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, να αφιερώσει  ένα τραγούδι γι’ αυτήν και τέτοιες που να δίνουν την ευκαιρία στην Ιλιόνη να διοργανώνει, διαχρονικά, τόσο ωραία ‘πάρτι”, όπως το αντίστοιχο που θα διοργανώσει, προσεχώς, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 ετών ζωής της! Το “planetface.gr” εύχεται χρόνια πολλά στην αξιόλογη, Ιλιόνη Κελεσίδη, αλλά και κάθε πρόοδο στον αθλητικό και κοινωνικό χώρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ