Η δεύτερη επιτυχία της ομάδας βόλεϊ!

Από http://www.thetisvoulas.gr/

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα γυναικών του συλλόγου μας, καθώς μετά τους Μακεδόνες, επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική ημέρα της Α1.

 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Πανναξιακό το Σάββατο (10/12, 19:00) σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Γιώργος Σαμαράς: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά για να κερδίσεις έναν αγώνα θέλει πολύ δουλειά. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά έχουμε πολλά κενά. Δυστυχώς για μας η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη και όπως έχω πει, πρέπει πλέον να δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς και να συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι».

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε το τρίποντο κι είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να έχουμε κάποια αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας για την παραμονή. Με την προσθήκη της Εσντέλ και της Γιόβιτς έχουμε δυναμώσει, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμη κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Τα σετ: 21-25, 21-25, 22-25
ΑΕΚ (Σαμαράς) Νούσια, Φιλιπιόνκα, Καράτερζη, Ζίγκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου / Μπελιά -λ, Κουτρουμπή.
ΑΣΠΕ Θέτις (Γεωργοπούλου) Κιουτσούκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Λεωνίδου, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Τουρνάκη, Βαρουδάκη, Χριστινίδου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ