Η επιτυχία της ομάδας επί του αντιπάλου της!

Από http://www.thetisvoulas.gr/

Ιστορική νίκη σημείωσε η ομάδα γυναικών του συλλόγου μας, καθώς επικράτησε με 3-2σετ των Μακεδόνων Αξιού εντός έδρας για την 8η αγωνιστική και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Α1.

 

Το ματς

Η Θέτιδα μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, φτάνοντας με 16-8 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 σετ με 25-15 απέναντι στους Μακεδόνες που είχαν νωθρό ξεκίνημα.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τις φιλοξενούμενες να μπαίνουν καλύτερα στην αναμέτρηση (13-16). Μετά το 21-21 πιο ψύχραιμη στις λεπτομέρειες η ομάδα της Βούλας έκανε το 2-0 με 25-22.

Οι γηπεδούχες με το 2-0 και ψυχολογία πήγαν μέχρι το β’τεχνικό τάιμ άουτ 16-12 του τρίτου σετ, εκεί όπου οι Μακεδόνες άρχισαν αντεπίθεση διαρκείας και κατάφεραν να περάσουν μπροστά 19-21. Η Αργυροπούλου έκανε το 25-24, η Τοάζι το 25-25 ενώ η Γιαννούλη με μπλοκ διαμόρφωσε το τελικό 25-27 με τους Μακεδόνες να μειώνουν μείωσε σε 2-1.

Το μομέντουμ είχε αλλάξει μετά το 2-1σετ και οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν εξίσουν δυνατά το τέταρτο (6-12). Στο β΄τεχνικό τάιμ άουτ βρέθηκαν +5 (11-16) διαφορά που δεν άφησαν για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πόντων, οι Μακεδόνες προηγήθηκαν 2-3 αλλά η Θέτιδα με τη συμπαράσταση του κόσμου της κατάφερε να πάρει μικρή διαφορά (8-6) κάνοντας λιγότερα λάθη και ούσα πιο συγκεντρωμένη. Η Εσντέλ έκανε το 13-10 ενώ λάθος της Σαγκάρντια το 14-10, η Καραφουλίδου μείωσε σε 14-11 και η Εσντέλ έγραψε το 15-11!

Η γνώμη του πάγκου

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Την περιμένα τη νίκη από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Αναζητούμε σε καθε παιχνίνι βαθμούς και αρχίζουμε να το πιστεύουμε περισσότερο. Αρχίζουν και οι ξένες παίκτριες να εντάσσονται στην ομάδα, δενόμαστε και αναζητούμε πλέον βαθμούς από οποιοδήποτε ματς. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίζουμε ή να κερδίζουμε βαθμούς. Τα κορίτσια άξιζαν τη νίκη βάσει και της απόδοσης. Παίξαμε καλά στο σερβίς, κρατήσαμε την υποδοχή μας και σταθήκαμε καλά στο φιλέ. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τον θέλουμε δίπλα μας».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Βασικά δεν μπήκαμε στο γήπεδο καθόλου, μπήκαμε λίγο στο τρίτο και το τέταρτο σετ. Το δεύτερο σετ πιστεύω ότι μπορούσαμε να το πάρουμε αλλά έγιναν κάποια σφάλματα διαιτητικά, αλλά εντάξειδεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Δεν παίξαμε καλά. Στο τέλος δίκαια κέρδισε η Θέτιδα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, θέλει συνέχεια πίεση. Είναι συναρπαστικό ιδιαίτερα στις χαμηλές θέσεις. Στόχος η σωτηρία, συνεχίζουμε και βλέπουμε»

Τα σετ: 25-15, 25-22, 25-27, 19-25, 15-11

ΑΣΠΕ Θέτις (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Λεωνίδου, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Τουρνάκη, Βαρουδάκη, Χριστινίδου, Κερασιώτη (λ), Τοντάι, Χατζηκωνσταντά

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Βέλλιου, Γιαννούλη, Δραγουμάνου, Καραφουλίδου, Πολυνοπούλου, Σαγκάρντια, Τζαγκαράκη(λ), Μυρίδου (λ), Σπανού, Τοάζι,Ευθυμιάδου, Καλτσώνη, Παπαδοπούλου, Στεφανίδου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ