Καυστική ανακοίνωση με σαφείς αποδέκτες εξέδωσε, προ μερικών, ωρών, η διοικούσα επιτροπή του Παννεαπολικού, μέσω της οποίας αναφέρεται, χαρακτηριστικά, πως:

«ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Νίκαια 22/09/2024 ΘΕΜΑ: Ανοικτή Επιστολή Διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ΄΄Έργα και ημέρες΄΄ ισονομίας του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Γιώργου Μουταφίδη. Το πρόβλημα κ. Αντιδήμαρχε που κρύβεται κάτω από το χαλί .. Δεν κρύβεται !!! Ο Σύλλογός μας σήμερα 22-09-2024 βρίσκεται χωρίς γήπεδο κλειστό για προπόνηση και ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ! Ποια η θέση σας κ. Δήμαρχε? Διερωτόμαστε αξιότιμε κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε Αθλητισμού, η ΝΕΑΠΟΛΗ είναι συνοικία του Δήμου μας;

Αν ναι οι δημότες της περιοχής είναι ΔΕΥΤΕΡΗΣ ή ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στα πλάνα και στον σχεδιασμόςσας? Οι 240 οικογένειες που εκπροσωπεί ο Σύλλογος μας πρέπει να μάθουν γιατί το τμήμα μπάσκετ αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο. Από ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ εξεύρεσης λύσης ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? Λόγω της ανακαίνισης του 2ου ΔΑΚΑΝ σας είχαμε επισημάνει έγκαιρα με έγγραφό μας από, 30-04-2024, ποια θα είναι η πρόβλεψη από την πλευρά του Δήμου για την φιλοξενία του συλλόγου μας στα υπόλοιπα πέντε κλειστά του δήμου μας. Επίσης σας αναφέραμε ότι η Νεάπολη των 25.000 κατοίκων έχει δείξει τον σεβασμό της για λύσεις προβλημάτων σε ανάλογες περιπτώσεις. Στις 03-06-2024 αφού δεν μας απαντήσατε ποτέ στην πρώτη επιστολή σας αποστέλλουμε εκ νέου δεύτερη. Πράγματι μετά από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση. Μας ζητήσατε προτάσεις, σας τις αναφέραμε και μας βεβαιώσατε ότι θα βρεθεί λύση. Στις 22-06-2024 σας αποστέλλουμε τις προτάσεις μας και εγγράφως.

Στις 29-07-2024 αφού δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, σας ζητήσαμε και πάλι εγγράφως να μας παραχωρήσετε έδρα για τους αγώνες των έξι αγωνιστικών τμημάτων προκειμένου να δηλώσουμε έδρα στην διοργανώτρια αρχή πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ. Σας τονίζουμε εκ νέου ότι καταληκτική ημερομηνία δήλωσης έδρας είναι 02-08-2024. Στις 29-07-2024 μας απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Μουταφίδης μόνο για το αγωνιστικό τμήμα του αντρικού ότι θα αγωνίζεται στο κλειστό του Ρέντη. Για τα τμήματα υποδομής…. Ουδέν! Στις 28-08-2024 μετά από πολλαπλές οχλήσεις μας στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μουταφίδη Γεώργιο και χωρίς ποτέ να μας δώσει απάντηση ζητάμε εγγράφως και πάλι συνάντηση με τον Δήμαρχο. Στις 02-09-2024 πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση καιακόμη περιμένουμε την απάντηση σας. Από τα ανωτέρω εσείς διαπιστώνετε ότι δεν ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ το θεσμικό πλαίσιο?

Από τα ανωτέρω εσείς ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ότι υπάρχει ισονομία? Ο σύλλογος λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί τελικά χάρη στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τρέχουν και τον στηρίζουν καθώς και στους ΓΟΝΕΙΣ και ΑΘΛΗΤΕΣ που συνεχίζουν ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Αξιότιμε κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε, όλοι κρίνονται στον σωστό χρόνο για ότι πράττουν και για όσα δεν παίρνουν απόφαση να πράξουν. Για το Δ/Σ και τη Διοικούσα Επιτροπή ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η Αντιπρόεδρος Θεοδοσία Κανδύλη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ