Πολύ κρίσιμη, για τους στόχους της Α.Ε.Κ, είναι η κυριακάτικη, εκτός έδρας, μάχη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο της Λιβαδειάς στις 19.00, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της «Σούπερ λιγκ 1». Οι «κιτρινόμαυροι», ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Νόα για τον θεσμό του «Conference League», αλλά και την απώλεια των δύο πόντων, στο εντός έδρας ματς με τον Π.Α.Σ. Λαμία, καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να μη μείνουν τέσσερις (4) ή (5) βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το… καλημέρα της νέας σεζόν.

Το δυσάρεστο γεγονός για τον «Δικέφαλο» είναι πως για έβδομο συνεχές ματς θα παραταχθεί, δίχως την παρουσία ενός κατά φύση επιθετικού ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο έχει στοιχίσει στην Ένωση, τόσο στον εγχώριο, όσο και στον διεθνή χώρο. Ο διεθνής Ελβετός «σέντερ-φορ» Ντουά, δεν έχει, ακόμα, ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, την ώρα που ο προπονητής της Α.Ε.Κ, Ματίας Αλμέιδα, προσανατολίζεται, εκ’ νέου, στη χρησιμοποίηση του «εξτρεμ», Λιβάι Γκαρσία, στη θέση του «φορ».

Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση θα πρέπει να βρει, πολύ άμεσα, τη «χρυσή» τομή με κάποιον εξαιρετικό επιθετικό παίκτη, προκειμένου να αποτελέσει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, για την σεζόν, 2024-2025.

ΕΙΣΟΔΟΣ