Στην… καρδιά των Βορείων Προαστίων, σ’ ένα πανέμορφο τοπίο του Νομού Αττικής, δε δεσπόζει μόνο η ξεχωριστή «κουλτούρα» των πολιτών, η σύγχρονη αρχιτεκτονική των οικημάτων και η όαση, η οποία απορρέει από τις θαυμάσιες πλατείες και τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής. Στον τόπο, ο οποίος αποτελεί τον πιο ιδανικό συνδετικό κρίκο του κέντρου του Λεκανοπεδίου με τα Μεσόγεια, «φυσάει», διαχρονικά, μεσογειακός…άνεμος, με ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και ασπρόμαυρη απόχρωση.

Είναι το καλλιτεχνικό δημιούργημα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής, ή αλλιώς, «Santa», η οποία κοσμεί, έντονα, την εν λόγω περιοχή, τιμώντας την, συνάμα, απεριόριστα, με τις εκάστοτε διακρίσεις της.

Πιο πρόσφατη εξ’ αυτών είναι, δίχως άλλο, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στον 4ο όμιλο, από την «ασπρόμαυρη αρμάδα», η οποία χάρισε στον σύλλογο το πολυπόθητο… εισιτήριο για την επιστροφή της στα «σαλόνια» της μεγαλύτερης τη τάξη κατηγορίας στον εγχώριο χώρο.

Ένα επίτευγμα, το οποίο συνοδεύτηκε με το γεγονός πως οι Γυναίκες της Αγίας Παρασκευής δεν υπέστησαν ούτε μια ήττα, κατά τη διάρκεια της σεζόν, προκαλώντας «ντελίριο» ενθουσιασμού και διάχυτη αισιοδοξία στους υποστηρικτές τους, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2024-2025.

Μια σεζόν, στη διάρκεια της οποίας η θριαμβεύτρια «στρατιά» των Βορείων Προαστίων θα επιδιώξει να παρουσιάσει ποιοτικό ποδόσφαιρο στο υγιές αθλητικό κοινό, εξαργυρώνοντας, με το πιο ακριβό “νόμισμα”, το «έπαθλο» της παρουσίας της στην «ελίτ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην…πύλη της Α’ Εθνικής, την οποία οι Πρωταθλήτριες έχουν ανοίξει, εδώ και αρκετό καιρό, με συνέπεια να οργανώνονται, με πλήρη περίσκεψη και ταπεινότητα, εν όψει του μακρύ «ταξιδιού».

Μιας πλούσιας διαδρομής, στη διάρκεια της οποίας τα «χρυσά κορίτσια» της Αγίας Παρασκευής δε θα πορευτούν μόνα τους, αλλά με «όπλα» της αμέριστη στήριξη και οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, στοχεύοντας στην υλοποίηση των στόχων τους.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο προγραμματισμός της ομάδας έχει, ήδη, τεθεί σε εφαρμογή, το χρονοδιάγραμμα των ανθρώπων του σωματείου τηρείται στην εντέλεια και το οργανόγραμμα τους βαδίζει σε εκπληκτικό δρόμο. Ιδού, λοιπόν, ο τρόπος με τον οποίο καταστρώνουν τα σχέδια τους τα στελέχη των «ασπρόμαυρων», όπως αναδημοσιεύονται από την εξαιρετική σελίδα της Αγίας Παρασκευής στο «facebook».

                            
Βαθμολογία (4ος Όμιλος)!
1 ΑΟ Αγίας Παρασκευής 16 16 0 0 51 4 47 48
2 Ατρόμητος Αθηνών 16 13 1 2 70 7 63 40
3 ΑΟ Βριλησσίων 16 10 0 6 32 19 13 30
4 Πήγασος Θριασίου 16 8 3 5 28 22 6 27
5 ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού 16 7 2 7 18 19 -1 23
6 ΑΠΣ Σαπφώ 16 3 6 7 15 23 -8 15
7 Ιάσων Ιλίου 16 4 2 10 17 37 -20 14
8 Ακράτητος Άνω Λιοσίων 16 2 2 12 8 49 -41 8
9 ΠΟ Άγιος Θωμάς 16 1 0 15 2 61 -59 3
•PRE SEASON•
Μετά την πρόσληψη του κ . Χαραλαμπίδη να ενημερώσουμε ότι στο τεχνικό team παραμένει γυμναστής ο Κων. Λακκιώτης και Αναλυτής της ομάδας μας ο κ. Κοζακόπουλος . Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει Δευτέρα 5 Αυγούστου στο γήπεδο μας στην Νότου
Επιστροφή του coach Χαραλαμπίδη στην Αγία μας . Ο Γιάννης εκτος ότι διετέλεσε παίχτης για 11 χρόνια στην ομαδα μας εχει και μεγάλο βιογραφικό στην προπονητική του καριέρα έχει πανηγυρίσει μια άνοδο με την γυναικεία ομάδα μας ενώ έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία στην ιστορία μας αφού κατέλαβε την 4η θεση στη Α Εθνική την σεζόν 2020/2021 . Τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον Παναθηναϊκό όπου και εκεί πανηγύρισε 2 ανόδους . Είναι κάτοχος UEFA A και σίγουρα με την επιστροφή του αλλάζουν οι στόχοι και το πλάνο της ομάδας μας. Coach καλωσήρθες σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
 
Προπονητής της ομάδας μας όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο Κωνσταντίνος Λακκιώτης πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με μεταπτυχιακές σπουδές στην αποκατάσταση τραυματισμών και κάτοχος διπλώματος UEFA B.
Προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητικό μας κέντρο Σταύρος Κώτσης Δευτέρα -Τετάρτη – Παρακευή με ώρα έναρξης 18.15 ενώ οι αγώνες μας θα πραγματοποιούνται στο Γήπεδο μας με φυσικό χόρτο στην Νότου.
Η σεζόν που πέρασε ήταν άκρως επιτυχημένη αφού η ομάδα μας στην ισοβαθμία και για μόλις ένα τέρμα διαφορά δεν κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο της .
Την σεζόν που πέρασε 7 αθλήτριες μας κάτω των 17 ετών συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο και σημείωσαν 10 τέρματα .
•Κατερίνα Πρώιμου 5 γκολ
•Αγάπη Λάμπρου 2 γκολ
•Ιρινα Λυμπεροπούλου 1 γκολ
•Αθηνά Παπουρτζή 1 γκολ
•Μαρία Ευγενία Καρίμπα 1 γκολ
•Άλκηστις Δήμα
•Ηδύλη Μίχου
Η έναρξη προετοιμασίας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26 Αυγούστου .
ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικά για κορίτσια από 12 ετών από 26 Αυγούστου και μετα τις ημέρες και τις ώρες της προπόνησης .
•Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του site μας https://santawfc.gr/el/academy/ με την αποστολή email η στο τηλέφωνο 6936007525.
Τα υπόλοιπα τμήματα μας θα αρχίσουν κανονικά την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου .
#figt4santa #wearesanta #santaacademy
Danae Dimitropoulou
Επόμενη μεταγραφή για την ομάδα μας η Δανάη Δημητροπούλου . Η Δανάη θα υπερασπίζεται την εστία της ΑΓΙΑΣ την επόμενη σεζόν . Έχει μεγάλη εμπειρία από την Α Εθνική Γυναικών αγωνιζόμενη στην Ολυμπιάδα και στην Κηφισιά ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού . Δανάη καλωσόρισες σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας !!
#fight4santa #wearesanta #welcome#
Λύση συνεργασίας από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας με την Γλυκερία Γκατζογιάννη. Η <<ΓΛΥΚΑ>> ήταν από τους βασικούς πυλώνες για την επάνοδο της ομάδας μας στα σαλόνια της Α Εθνικής Γυναικών και την ευχαριστούμε για όλα . Αποτελεί κομμάτι της οικογένειας μας και σίγουρα δεν θα πούμε αντίο αλλά στο επανιδείν . Γλύκα σου ευχόμαστε τα καλύτερα !!
#fight4santa #wearesanta
Καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια μας την Τόνια Πουρνιά. Η Τόνια γέννημα θρέμμα της ΑΓΙΑΣ όπου βγήκε και πρώτη σκόρερ τς ομάδας μας την σεζόν 2021-2022 επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο δανεισμού στην ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού . Τόνια καλωσόρισες σπίτι σου , ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #welcomeback
Επόμενη μεταγραφή για την ομάδα είναι η Φαίδρα Λόγου. Η Φαίδρα έχει εμπειρίες από την Α Εθνική με τις Αβαντίδες Χαλκίδας, τον Βόλο και την Λάρισα ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού . Φαίδρα καλωσόρισες σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #welcome
Επόμενη ανανέωση μας, η Μαρία Σταμπουλή. Η Μαρία γέννημα θρέμμα της ΑΓΙΑΣ μας αφού αγωνίζεται στην ομάδα μας απο μικρή ηλικία . Μαράκι σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #renewal
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Μαρίνα Τσιρούλη.
Η Μαρίνα έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού ενω την προηγούμενη χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού . Μαρίνα καλωσόρισες σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας !!
#fight4santa #wearesanta #welcome
Επόμενη ανανέωση για την ομάδα μας η Λουκία Πρίφτη. Η <<ΛΟΥΚ>> που είναι μια εκ των αρχηγών μας την περασμένη σεζόν πέτυχε 11 τέρματα ενώ σημείωσε και 5 ασίστ βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα μας . Λουκία σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #renewal
Η Ιωάννα Παχάκη θα είναι και την νέα σεζόν στην ΑΓΙΑ !! Η <<ΠΑΧ>> έκανε μια καταπληκτική χρονιά σημειώνοντας 7 τέρματα και 14 ασίστ βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της ! Ιωάννα καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #renewal
•RENEWAL•
Zoe Georgiou
Επόμενη ανανέωση για την ομάδα μας η Ζωή Γεωργίου. Η αριστερή οπισθοφύλακας και εκ των αρχηγών μας βοήθησε στο μέγιστο για την επάνοδο της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία . Ζωή σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#fight4santa #wearesanta #renewal
Η Katerina Tzani ανανέωσε με την ΑΓΙΑ και θα είναι μαζί μας και στην Α Εθνική . Η Κατερίνα την περσινή χρόνια βοήθησε στο μέγιστο την ομάδα μας σημειώνοντας 7 τέρματα και 12 ασίστ . Κατερίνα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#wearesanta #thesantaproject #renewal
•SANTA U17 TRIALS•
•JOIN US•
Ηλικίες από 10 έως 16 ετών .
Προπονήσεις στο προπονητικό μας κέντρο Σταύρος Κώτσης .
Εγγραφές στο santawfc@gmail.com η στείλτε μας DM.
#wearesanta #thesantaproject
Ο Παναγιώτης Κοζακόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης της Γλυκερίας και αναλυτής της ομάδας μας . Ο <<ΚΟΖΑ>> που από την προηγούμενη σεζον πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και στα μπαράζ έκανε ανάλυση του αντιπάλου βοήθησε στο μέγιστο βαθμό για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της . Ο Παναγιώτης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B ενώ έχει και δίπλωμα αναλυτή . Το βιογραφικό του του είναι τεράστιο και σαν προπονητής και σαν βοηθός και αναλυτής και κάποιες από τις ομάδες που έχει συνεργαστεί είναι οι εξής : Ακαδημιες (ΑΕΚ, Ολυμπιακού , ΠΑΟΚ) ,Δόξα Δράμας (SL2) , Βύζας Μεγάρων(Γ Εθνική) Ιωνικός(Γ Εθνική) , Αιας Σαλαμινας ( Γ Εθνική) ,Ελλάς Ποντίων ,Ασπρόπυργος , Ερμής Κορυδαλλού και άλλες .. Παναγιώτη καλωσήρθες και επίσημα σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#wearesanta #thesantaproject
Η Γλυκερία Γκατζογιάννη θα είναι και στην Α Εθνική στον πάγκο της ομάδας μας . Η <<ΓΛΥΚΑ>> θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία της Αγίας μετά από την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν και την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία . Γλύκα σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας .
#wearesanta #thesantaproject
Ο Θεόδωρος Κουτσουδάκης θα είναι και στην Α Εθνική Τεχνικός Διευθυντής στην ομάδα μας . Ο << ΚΟΥΤΣΟΥ >> ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Γενάρη και βοήθησε στο μέγιστο για την επάνοδο της ομάδας . Η αγάπη του σαν πρώην ποδοσφαιριστής ( 8 χρόνια ) για την Αγια Παρασκευή μας και η γνώση του τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα βοηθήσουν στο έπακρο για την απαιτητική χρόνια που ακολουθεί . Κουτσου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ ΜΑΣ !!
#wearesanta #thesantaproject
•SEASON 2023/2024•
Οι scorers και οι assist για την σεζόν που πέρασε και βρίσκει την ΣΑΝΤΑ μας Υπερπρωταθλήτρια στην Β Εθνική Γυναικών .
Να θυμίσουμε ότι στον πίνακα τον σκόρερ βρίσκονται 5 αθλήτριες μας κάτω των 16 ετών !!
#wearesanta

ΕΙΣΟΔΟΣ