Εκεί που τα συναισθήματα της αγάπης, του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας συναντούν τις έννοιες της καταξίωσης, της προόδου και της ορθής εξέλιξης, «γεννιέται», πάντα, ένα εξαιρετικό προϊόν με ιδιαίτερη επιρροή στο ευρύ κοινό.

Πόσο μάλλον, όταν το συγκεκριμένο αγαθό αφορά τον δικό μας αθλητικό χώρο και δη το ερασιτεχνικό στερέωμα, στο οποίο πλήθος ανθρώπων έχουν «παρελάσει», διαχρονικά, με ιδιαίτερη επιτυχία, σκορπίζοντας με τα κατορθώματα τους έντονη περηφάνια στον κοινωνικό περίγυρο.

Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει, κάποιος, τον υπέροχο τρόπο λειτουργίας του συλλόγου καλαθοσφαίρισης, Α.Ε. Αχιλλεύς, ο οποίος λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα, δημιουργώντας, ανέκαθεν, τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο…αύριο σε κάθε θαυμαστή του υγιούς αθλητισμού.

Δεν είναι, άλλωστε, ουτοπία να αναφερθεί πως ο σύλλογος από την ευρύτερη περιοχή του Κόκκινου Μύλου ή των Κάτω Αχαρνών, προσφέρει, διαρκώς καινούργια οράματα σε κάθε νεαρό και έμπειρο αθλητή του, προσλαμβάνοντας, συνάμα, στην «οικογένεια» του έμπειρους προπονητές μπάσκετ, με κυριότερα χαρακτηριστικά την καλή ποιότητα ατόμου και την τεχνογνωσία στο αντίστοιχο αντικείμενο.

Ανάλογη, όμως, ποιότητα, στον ρόλο τους, διαθέτουν και τα διοικητικά στελέχη της Α.Ε Αχιλλέα, τα οποία φροντίζουν, καθημερινά, για την παροχή όλων των απαραίτητων συστατικών σε κάθε μέλος της, διαισθανόμενα τα αισθήματα της χαράς για την ανοδική ρότα αυτών και της πίστης για τη μελλοντική τους πορεία. Μια πορεία, η οποία είχε αφετηρία, πριν αρκετά έτη, αλλά συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό, γεγονός το οποίο επιτρέπει στους «ηγέτες» του συλλόγου να κερδίζουν το «στοίχημα» της καταξίωσης του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα.

Ταυτόχρονα, αντίστοιχα συναισθήματα διακατέχουν και τους πολυάριθμους υποστηρικτές του συλλόγου από την περιοχή των Κάτω Αχαρνών, οι οποίοι μεριμνούν, διαρκώς, για την καλυτέρευση της ποιότητας του σωματείου, όντας αρωγοί της προσπάθειας αυτού σ’ όλους τους τομείς.

Η παρουσία τους στις επίσημες και μη στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της ομάδας δεν μπορούν παρά να έχουν προκαλέσει εντύπωση σε κάθε λάτρη της καλαθοσφαίρισης, ενώ το θερμό τους χειροκρότημα προδίδει, συνεχώς, την απεριόριστη αγάπη τους για τους πρωταγωνιστές κάθε «παράστασης».

Για τα μέλη της έξοχης αυτής αθλητικής οικογένειας, η οποία, με τις οργανωτικές της κινήσεις, έχει εργαλειοποιήσει την έννοια της δημιουργίας ενός συλλόγου «μοντέλου» σύμφωνα, φυσικά, με τα δεδομένα της εποχής στον ερασιτεχνικό χώρο της Ε.Σ.Κ.Α.

 Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί, κάποιος, να βρει, μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/aeaxilleysbasket/?locale=el_GR

ΕΙΣΟΔΟΣ