Από το χάραμα της χαραυγής στην Α.Ε. Αστέρας Χαραυγής! Από την εποχή του «σκότους», στην περίοδο της αναγέννησης! Από τα συναισθήματα της ανησυχίας, της αγωνίας και της απαισιοδοξίας, στα αισθήματα της έκδηλης ικανοποίησης της αισιοδοξίας και της απέραντης χαράς!

Για ένα πολύ γερό αθλητικό οικοδόμημα, το οποίο στηρίζεται, τα τελευταία έτη, στις…πλάτες της υπέροχης διοίκησης, Κλαδάκη, η οποία έχει την αμέριστη στήριξη ορισμένων, ακόμα, αξιόλογων ανθρώπων. Ατόμων, τα οποία με «όπλα» την τεχνογνωσία τους, τον δυναμισμό και τις διοικητικές αρετές τους, συμπράττουν τα μέγιστα για την προοδευτική εξέλιξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Τόσο σε ό,τι αφορά την ανδρική ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί, διαχρονικά, στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιά, όσο και τα αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία καθοδηγούνται, επιτυχώς, από μια πλειάδα προπονητών, συμμετέχοντας με επιτυχίες στις εκάστοτε διοργανώσεις.

Σε θεσμούς, στους οποίους έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το άφθονο ταλέντο τους, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα στους υποστηρικτές τους με όραμα, φυσικά, τη μεταπήδηση τους στις δραστηριότητες της α’ ομάδας ή και άλλων, οι οποίες μετέχουν σε ψηλότερες κατηγορίες.

Όπως, άλλωστε, έχει συμβεί, αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, τιμώντας, επάξια, το όνομα της Α.Ε. Αστέρας Χαραυγής στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και δημιουργώντας, ακόμα, πιο ευοίωνες συνθήκες για τη λειτουργία της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτής που φροντίζει, καθημερινά, για την ορθή εξέλιξη των «λιλιπούτειων» αθλητών, αλλά και για την σωστή διαπαιδαγώγηση τους, μετατρέποντας τον ιστορικό σύλλογο σε πρότυπο λειτουργείας σωματείου σε ερασιτεχνικό, τουλάχιστον, επίπεδο.

Γεγονός, το οποίο πιστοποιείται από μια σειρά από κοινωνικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνουν, συχνά, τα υπέροχα στελέχη της Α.Ε. Αστέρας Χαραυγής, όπως η πρόσφατη γιορτή στο γήπεδο της Χαραυγής, με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, 2023-2024, για την Ακαδημία του συμπαθέστατου σωματείου. Ιδού, λοιπόν, ένα δείγμα…γραφής για το εξαιρετικό «προφίλ» της Α.Ε. Αστέρας Χαραυγής, το οποίο τιμά, απεριόριστα, όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του πειραϊκού σωματείου.

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για την Α.Ε. Αστέρας Χαραυγής μπορεί να βρει, κάποιος, μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/aexaravgiasteras/?locale=el_GR

ΕΙΣΟΔΟΣ