Το www.planetface.gr παρουσιάζει τις νεότερες και άκρως σημαντικές δραστηριότητες της παράταξης του υποψήφιου Δημάρχου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κυρίου, Κανέλλου Τούντα.

Μεγάλη συγκίνηση και ταυτόχρονα αγαλλίαση μάς πλημμύρισαν σήμερα, Κυριακή 3/9,

που επισκεφτήκαμε και εκκλησιαστήκαμε με τον επικεφαλής Τούντας Κανέλλος και μέλη της Παράταξής μας Δημοκρατική Συνεργασία για την Νικαια και τον Ρεντη , τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Ι.Ν.Αγίου Χριστοφόρου Νικαίας στην Άνω Νεάπολη.

Τους ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα που δεχτήκαμε και με τη σειρά μας ανταποδίδουμε συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, τους επιτρόπους, τους εκκλησιαστικούς συμβούλους αλλά και τα μέλη της ενορίας για το έργο τους καθώς έχουν καταφέρει να δώσουν μία πνοή πνευματική.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ο προστάτης της ενορίας τους, ο Άγιος Χριστόφορος να τούς χαριτώνει και να τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν το πολυδιάστατο έργο τους.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός του Αγίου Χριστοφόρου χτίστηκε στο ακριβές σημείο όπου βρέθηκε ένα μικρό εικόνισμα του Αγίου από ευλαβείς ενορίτες το 1980.

#ΔήμοςΝίκαιαςΡέντη

#νίκαια #ρέντης #nikaia #rentis

#neapoli

#anoneapoli

#agioschristoforos #Άκης_Τούντας

#Υποψήφιος_Δήμαρχος

#οδικόςμαςδήμαρχος

#Akis_Tountas

#candidate_for_mayor

#ΔημοκρατικήΣυνεργασιαγιατηΝικαιακαιτοΡεντη

#αγάπηγιατηνπόλη

#όλοιμαζί#oloimazi

#εμείς#emeis

#οδήμοςαλλάζεισελίδα

#ψήφοςεμπιστοσύνης

#γιαμίαπόληπουμαςαξίζει

https://www.facebook.com/KanellosAkisTountas

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064818936440

Καλό μήνα σε όλο τον κόσμο και καλό μας φθινόπωρο. Περιοδεύσαμε σήμερα στις γειτονιές της Χαλκηδόνας, στο Γ’ ΚΑΠΗ και στις Λαϊκές Αγορές τόσο στη Χαλκηδονα όσο και στον Άγιο Ιωάννη Ρεντη. Συζητήσαμε με πολλούς Δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο και επικοινωνήσαμε τις προτάσεις μας για αυτά μέσα από το πρόγραμμα μας. Η ανάγκη του κόσμου για αλλαγή μας εντυπωσίασε, μας ενθάρρυνε και μας ενίσχυσε το αίσθημα ευθύνης για περισσότερο αγώνα και για μια ακόμη πιο Υπεύθυνη αυριανή Διοίκηση του Δήμου!

Επισκεφτήκαμε σήμερα τις λαϊκές αγορές στη Νεάπολη και στην Παιδική Στέγη. Η υποδοχή του κόσμου και η διάθεση για αλλαγή στην Πόλη πρωτοφανής. Τους ευχαριστούμε για την εγκάρδια υποδοχή και την υπομονή τους να ακούσουν τις προτάσεις μας για την Πόλη. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.!».

ΕΙΣΟΔΟΣ