Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν, την Πέμπτη το βράδυ, στην Πλατεία του Αιαντείου, ένας μέρος της ιστορίας του έθνους μας. Οι διοργανωτές της εντυπωσιακής εκδήλωσης παρουσίασαν μια υπέροχη θεατρική παράσταση και παρέθεσαν στο κοινό πολλές πληροφορίες για τη ζωή του μυθικού βασιλιά της Σαλαμίνος και ήρωα του Τρωϊκού Πολέμου, Αίαντα ο Τελαμώνιος.

Η εξαιρετική εκδήλωση, η οποία διήρκεσε, περίπου, μιάμιση ώρα, έχει γεμίσει με έντονα συναισθήματα τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χειροκρότησαν, από την πλευρά τους, τους πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου «event», για την παρουσίαση μιας σειράς από αξιόλογων γεγονότων σχετικά με τον μνηστήρα της Ωραίας Ελένης και έναν εκ’ των συμμετεχόντων της Ιλιάδας.  

Το www.planetface.gr έδωσε το παρών στην Πλατεία Αιαντείου, την Πέμπτη το βράδυ, αποθανάτισε το μεγαλύτερο μέρος της υπέροχης εκδήλωσης, το οποίο παρουσιάζει στο κοινό του, μέσω μιας σειρά από όμορφα «βίντεο».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα μας ευχαριστεί, δημόσια, όλους τους διοργανωτές της έξοχης εκδήλωσης, συγχαίρει τους θεατές αυτής για την τιμητική παρουσία τους σ’ αυτήν και εύχεται πολλές επιτυχίες στους ίδιους και στα οικεία τους πρόσωπα.

Με εκτίμηση, Νίκος Μακράκος, Δημοσιογράφος, εκδότης της ιστοσελίδας www.planetface.gr .

ΕΙΣΟΔΟΣ