Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς Δημότες Ιλίου, με ξεχωριστή προσφορά στον αθλητισμό, στην πολιτική και στον κοινωνικό ιστό του τόπου του. Στο πρόσωπο του καθρεπτίζεται μια ισχυρή προσωπικότητα ανθρώπου, η μορφή ενός πραγματικού βιοπαλαιστή, ενός ηγέτη με ιδιαίτερη συμβολή στην ποιότητα της ζωής. Ο λόγος, φυσικά, για τον εξαιρετικό Πρόεδρο του Α.Ο.Ν. Παλατιανής και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του κ. Ζενέτου, Παναγιώτη Κατριβάνο, ο οποίος μας μίλησε, πρόσφατα, για τα δύο κεφάλαια της καριέρας του. Ο Αρκάδιος Δημότης Ιλίου αναφέρθηκε, αρχικά, στην πολιτική του παρουσία στον χώρο και εν συνεχεία ανέλυσε τον τρόπο οργάνωσης του αγαπητού του συλλόγου καλαθοσφαίρισης, Α.Ο.Ν. Παλατιανής.

Καλησπέρα σας κύριε Παναγιώτη Κατριβάνο και καλό καλοκαίρι.  Ποιο είναι το κίνητρο, το οποίο σας ώθησε να ασχοληθείτε με την πολιτική σκηνή;

«Είναι η δεύτερη φορά που θέτω υποψηφιότητα με την πολιτική παράταξη του Δημάρχου Ιλίου, κυρίου Ζενέτου, ευχόμενος να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος στον τόπο μου. Είμαι Δημότης Ιλίου, αριθμώ, περίπου, 20 χρόνια συνδικαλιστής, 35 χρόνια στα Ε.Λ.Τ.Α (Ελληνικά Ταχυδρομία) και προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, αφού ο αδερφός μου, Γιώργος Κατριβάνος, ο οποίος υπήρξε Αντινομάρχης και τώρα είναι εκλεγμένος μέλος της παράταξης του κ. Σγουρού».

Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε στην πολιτική παράταξη του κυρίου Ζενέτου;

«Γνωρίζω πως ο κ. Ζενέτος έχει, διαχρονικά, προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία στο Ίλιον, πως είναι ένας άνθρωπος με ξεχωριστό ήθος, πως έχει «πολεμήσει», έντονα, για να δημιουργηθούν σταθμοί Μετρό στον τόπο μας και πως έχει διαπρέψει για τη διοικητική και οικονομική διαχείριση του στον αντίστοιχο Δήμο. Γενικότερα, ο κ. Ζενέτος διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αναπτύξει, περισσότερο, τον τόπο μας, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές για να προκύψει η περαιτέρω οικονομική άνθιση στον Δήμο Ιλίου».

Ποια έργα πρέπει να πραγματοποιηθούν στον Δήμο Ιλίου;

«Είναι αλήθεια, πως επί εποχής κ. Ζενέτου, ο Δήμος Ιλίου έχει εμπλουτιστεί με πιο πολλές όμορφες πλατείες και πολλά ξεχωριστά έργα, ωστόσο χρειάζεται να πραγματωθούν ορισμένοι, ακόμα, στόχοι της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής. Αυτοί σχετίζονται με την ολοκλήρωση μιας σειράς από περιβαντολογικά έργα, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα της ευρύτερης περιοχής μας».

ΕΙΣΟΔΟΣ