Μια εξαιρετική πορεία στον χώρο του αθλητισμού, μια καριέρα γεμάτη αναμνήσεις σε ευμενείς, αλλά και χαλεπούς καιρούς, αλλά και μια έξοχη διαδρομή με την ιδιότητα του προπονητή. Βλέπεις, ο Θανάσης Ζησόπουλος δεν αρκείται, απλά, στην πιστοποίηση πως υπήρξε ένας απλός Έλληνας αθλητής, αλλά καταβάλει, συνεχώς, κάθε προσπάθεια για να ξεδιπλώσει μιας, ακόμα, προσωπική του αρετή. Αυτή του ιδανικού καθοδηγητή ομάδων, η οποία συνεχίζεται, φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο πλευρό του πολύπειρου κόουτς, Μιχάλη Λυκερίδη, τοποθετώντας το δικό του… λιθαράκι στη θετική ρότα του Άρη Καλαμακίου. Του συλλόγου, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο, κατά σειρά, «σταθμό» του Θανάση, έπειτα από τη Λαύρα Αργυρούπολης και την Τερψιθέα Γλυφάδας, οι οποίοι διαδέχτηκαν μια τεράστια «γκάμα» ομάδων, στις οποίες θήτευσε, παλαιότερα, ο Ζησόπουλος ως ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τους, Χαραυγιακό, Α.Ε. Μοσχάτου, Δόξα Βύρωνα, Π.Α.Ο. Θρίαμβο Δάφνης Αθηνών, Γ.Σ. Καισαριανής, Διάνα Ηλιούπολης, Τερψιθέα Γλυφάδας, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Πανιώνιο Καισαριανής, με τους οποίους ο εξαιρετικός κόουτς και βετεράνος αθλητής έχει να θυμάται σημαντικές επιτυχίες. Τόσο από την κοινή θητεία του με τον αείμνηστο προπονητή, Θαλή Τσιριμώκο, στον Χαραυγιακού (άνοδος στην Α’ ΕΠ.Σ. Αθηνών και μπαράζ για Δ’ Εθνική), τον οποίο αποκαλεί ποδοσφαιρικό του πατέρα, όσο και από το πέρασμα του σε άλλα τέσσερα σωματεία. Ο λόγος για τον Γ.Σ. Καισαριανής, με τον οποίο έφτασε μέχρι τη φάση των «μπαράζ» ανόδου στη Δ’ Εθνική, τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με την οποία ανήλθε στην Α’ κατηγορία, την Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Π.Α.Ο. Θρίαμβο Δάφνης Αθηνών, με τους οποίους πέτυχε τον ίδιο στόχο.

Κοντολογίς, ο Θανάσης Ζησόπουλος δικαιούται να περηφανεύεται για το, μέχρι τώρα, έργο του στον αθλητικό χώρο, όπως και να αισιοδοξεί για, ακόμα, μεγαλύτερες επιτυχίες από το νέο του «πόστο». Απ’ αυτό του προπονητή, στο οποίο έχει, ήδη, διαγράψει βήματα προόδου με την ελπίδα να σταδιοδρομήσει, επιτυχώς, στο εγγύς και μακρινό μέλλον!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ