Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λίγκας»! Μπορεί ο «Δικέφαλος» του Βορρά να μην κέρδισε τον αντίπαλο του (0-0), στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη της νίκης. Ο πλουραλισμός των «ασπρόμαυρων» σ’ όλες τις γραμμές και η ποιότητα των παλιών και νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μπορούν να συγκαταλεχθούν στα θετικά στοιχεία των γηπεδούχων, ενώ η έλλειψη ενός, τουλάχιστον, τεράστιου επιθετικού ήταν, για μια, ακόμα, φορά το…μελανό σημείο του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ομάδα του έμπειρου Ρουμάνου κόουτς, Ραζβάν Λουτσέσκου, διεκδικεί με αξιώσεις τη 2η θέση στον θεσμό, η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα να κυνηγήσει την είσοδο της στους «χρυσοφόρους» ομίλους του «Τσάμπιονς Λιγκ».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (91’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61’ Κανός), Χάμες (80’ Σαμασέκου), Μπιέλ (80’ Ράμον), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ